You are not allowed to view shoutbox.

EMU SOTA Tour - FRISSÍTVE

Eddig a Hotel Alfa részéről 109HA1979 Szabi és 109HA110 Chris jelezte indulási szándékát az EMU által kezdeményezett - majd később több rádió klub csatlakozásával életrehívott - SOTA megmérettetésen.

Bővebben: EMU SOTA Tour - FRISSÍTVE

Az OB állása az augusztusi futam után

Attila hatalmas előnyre tett szert a DXCC futamon, hiszen itt szorzóként működött, a HARC küzdelmek esetében először, az elért divíziók száma. Sajnos mindössze négy tagunk hozott pontokat ezen a futamon. Attila idén a legmagasabb versenyen eddig megszerzett rekord pontszámmal 2310 pontot hozott augusztus utolsó szombatján.

Bővebben: Az OB állása az augusztusi futam után

A HARC OB állása az IWI futamot követően

Mindenkitől elnézést, kicsit megcsúszott az eredményhirdetés, de a következő futam előtt most mindenki megtudhatja hogyan áll a pontversenyben. 

Bővebben: A HARC OB állása az IWI futamot követően

Beszámolók a SES futamról

SES=Special Event Station, azaz különleges események, helyszínek. 005 a Türr István emlékműtől , 1979 egy régi határőr bódé mellől sátorból dolgozott, 1972 pedig a Hegyeskő csodálatos vulkáni kúpjait mászta meg, míg 182 egy spontán HARC találkozóról aktívkodott a Forma-1 Magar Nagydíj helyszínén, Mogyoródon. Több rádiós nem jelentette be, hogy részt vesz a versenyen, de természetesen bárki küldhet logot és élménybeszámolót, aki 2010.07.31-én 14 órától a 11 méteren létesített QSO-kat.

Bővebben: Beszámolók a SES futamról

5. HARC VERSENY VÉGEREDMÉNY

Ez a hivatalos végeredmény.

Bővebben: 5. HARC VERSENY VÉGEREDMÉNY

Joomla templates by a4joomla