You are not allowed to view shoutbox.

ÉVVÉGI ÉTERI MALACKODÁS

 Mindenki ki van már éhezve egy kis pihenésre, rádiózásra. Négy éves születésnapját ünneplő Clubunk 2009-ben 12+1 DX napot rendez, amelyeket HARC RADIO DAY-nek hívunk majd. Minden hónap utolsó szombatján lehet majd kitelepülni és extra pontokat szerezni a diplomához. Az év végén pedig lesz egy dupla HARC-DAY, ahol az is eldől ki volt a legeredményesebb abban az évben a HARC napokon.

Bővebben: ÉVVÉGI ÉTERI MALACKODÁS

Beszámoló a szombati kitelepülésről

Ki a teleppel szombaton! Új mozgalmat hirdettünk, az első ilyen többszereplős kitelepülésre november utolsó szombatján került sor. Várjuk valamennyi résztvevő szöveges-képes-hangos beszámolóját a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Bár az időjárás nem kedvezett november 29-én a rádiós kitelepüléshez, a troposzférikus terjedést mégis elősegítette.

Bővebben: Beszámoló a szombati kitelepülésről

Befejeződött a HARC 2. versenye

Érkeznek a versenynaplók, még mindenki a fantasztikus hangulatról beszél.  Valóban remek volt szombaton rádiózni veletek. Akik még nem küldték a logot, itt azt is megtudhatják, miként küldhetik be!

Bővebben: Befejeződött a HARC 2. versenye

Apró lehetőség Őrülteknek...

...ebben a terjedésszegény időszakban.
109HA415/P aktivációja hozhat némi enyhülést azoknak, akik logó orral hallgatják a fehérzajt egész álló nap. Péter barátunk a főváros környékén és a Kékestetőről is hallható volt az elmúlt időben számtalan kitelepülésével, sokan logolták. Most Vas megye déli részén állítja fel ideiglenes QTH-ját 2008. november 19-én és 23-ig elérhető Gersekarát "ormairól".

Bővebben: Apró lehetőség Őrülteknek...

HARC aktiváció először Afrikából

 147/109HA018 hívójellel rádiózott Gyuri barátunk Észak-Afrikából 2008. 07.31.-08.09-ig. Elmondása szerint számos európai és egy amerikai állomással is QSO-zott, rendszerint kézből QRP, ezért logot nem írt. Hazánkkal is sikerült összeköttetésbe lépni. A képek mellett letölthetitek az a hangfelvételt is, amit Gyuri készített, 109HA415 és 109HA182 péceli antennapróbájáról, amelyben a szebben hallható állomás 109HA013 Gábor, aki az antennapróba ellenállomása volt éppen Nagyvenyimből.

Bővebben: HARC aktiváció először Afrikából

Joomla templates by a4joomla