Március 15-ei bánkúti kitelepülés

Na megvolt a mai Bükki/Bánkúti autós kitelepülésem, fent voltam délután 2-től majdnem 7-ig, nem sokat engedtem el a májkit:) Autóval mentem a hideg télies szeles idő miatt, kocsiban ülve szélvédett helyen tűrhető volt az idő.

Bővebben: Március 15-ei bánkúti kitelepülés

Szeles nemzeti ünnep kitelepülésekkel

Többen is kiszaladtak az elmúlt hétfőn különféle magaslatokra, a nagy szél és a csípős koratavaszi időjárás ellenére. Sajnos mindenki akkor ment és oda ahová tudott, de azért így is születtek szép DX-ek.

Bővebben: Szeles nemzeti ünnep kitelepülésekkel

Az év utolsó nagyobb aktivitása

 Sopronban és Tokaj-hegyen voltak aktívak klubunk tagjai, nevezetesen 225, 991, 1979, 814 és 727 akik több tucat összeköttetést legyártottak hegyi kitelepülésekből. Beszámolót a soproni csapattól már kaptunk,  Vásárosnaményből pedig 109HA116 Bundi lepett meg minket néhány videóval, amelyen a Tokaj-hegyi aktivátorok hallhatóak: [1] [2] [3]

Az időjárás kamera meg ilyennek látta a kitelepülést a Tokaj-hegyen!

 

 

Bővebben: Az év utolsó nagyobb aktivitása

2010 első két kitelepülése

 Mi tagadás, amióta olvastam a "400 HARC-os" című cikket nem aludtam nyugodtan az utóbbi időszakban tanúsított inaktíváltságom miatt.  De ami miatt legfőképp nem tudtam aludni  az a szilveszter éjszaka utáni  forgó ágyam volt, ami délkörül kivetett magából. Engedve 109HA1972 Dugó csábításának az év második napján is hegyen voltam, de csak mint beosztott segédfékező, mivel az érdemi munkát teljes egészében Ő végezte Dobogókőn.

 

Bővebben: 2010 első két kitelepülése

109HA975/P a Boldog Mór kilátóból

Boldog Mór KilátóEgy dunántúli rokonlátogatás alkalmát kihasználva, Karácsony másnapján kiruccantam a Pannonhalma mellett található Boldog Mór kilátóba rádiózni. Egy kényelmes 20 perces séta után a tervezettnél fél órával később értem fel a kilátóhoz, ahol a kellemes tavaszt idéző napsütésben túrázók csodálkozó pillantásai közepette álltam neki QTH-t építeni.

Bővebben: 109HA975/P a Boldog Mór kilátóból

Joomla templates by a4joomla