You are not allowed to view shoutbox.

Meghalt a HARC DX bajnoka

376079 pont. Itt állt meg 109HA044 Freddy számlálója. 2016, 2017 és nyugodtan mondhatjuk az idei év DX bajnoka örökre letette a mikrofont. Isten nyugusztaljon kedves Freddy.

Bővebben: Meghalt a HARC DX bajnoka

Nézzünk egyszerre a csőbe!

Gyakran kérdezik, van-e a HARC-nak hívócsatornája? Egy jóideje létezik egy frekvencia (27.385 MHz USB), ahol ha eleresztesz egy "CQ HARC" hívást, nagy eséllyel kapsz választ.

Bővebben: Nézzünk egyszerre a csőbe!

Mit és hogyan az éterben?

Ezt a néhány sort alapvetően kezdőknek és újrakezdőknek szánom, de könnyen lehet, hogy tapasztaltabbak számára is tartalmaz hasznos információkat.

Bővebben: Mit és hogyan az éterben?

Hogyan lehetek a HARC tagja?

Ha elolvastad a HARC szabályzatát és a benne foglaltakat maradéktalanul vállalni tudod, akkor regisztrálhatsz egy neked tetsző még szabad hívójelet. Nem feltétel, hogy legyen megfelelő antennád, CB-rádiód, vagy 11 méteren adni venni képes amatőr készüléket, de ezek nélkül nem sok értelme van hívójelet kérned. Ha segítséget akarsz kérni ezek beszerzéséhez először a Hotel Alfa Rádiós Piac facebook csoportjába kérd felvételed, ott kaphatsz segítséget az induláshoz, majd ha működik az állomásod kérd meg hívójeled az alábbi módon. Miután regisztráltál egy hívójelet, akkor kérheted felvételedet a Hotel Alfa Radio Club közösségi oldalára is. Ide csak regisztrált hívójellel rendelkező tagok nyerhetnek felvételt. FONTOS, hogy jelentkezéskor minden kérdésre jól válaszolj!

A Play Storeból letölthető a HARC Active App. Ez is csak regisztrált felhasználók részére elérhető.

Bővebben: Hogyan lehetek a HARC tagja?

HARC - WAC diploma kiírás

A DIPLOMÁK KIADÁSA JELENLEG SAJNOS NEM ÜZEMEL!
2020.05.22 - a szerk. 



A diploma megszerezhető 6 különböző kontinenssel létrejött kétirányú (SWL nem) kapcsolattal. HARC log bejegyzésben szerepelniük kell, QSL-lap nem szükséges.

Bővebben: HARC - WAC diploma kiírás

Joomla templates by a4joomla