Nézzünk egyszerre a csőbe!

Gyakran kérdezik, van-e a HARC-nak hívócsatornája? Egy jóideje létezik egy frekvencia (27.385 MHz USB), ahol ha eleresztesz egy "CQ HARC" hívást, nagy eséllyel kapsz választ.

Bővebben: Nézzünk egyszerre a csőbe!

Hogyan lehetek a HARC tagja?

Ha elolvastad a HARC szabályzatát és a benne foglaltakat maradéktalanul vállalni tudod, akkor regisztrálhatsz egy neked tetsző még szabad hívójelet. Nem feltétel, hogy legyen megfelelő antennád, CB-rádiód, vagy 11 méteren adni venni képes amatőr készüléket, de ezek nélkül nem sok értelme van hívójelet kérned. Ha segítséget akarsz kérni ezek beszerzéséhez először a Hotel Alfa Radio Club facebook csoportjába kérd felvételed, ott kaphatsz segítséget az induláshoz, majd ha működik az állomásod kérd meg hívójeled az alábbi módon.

Bővebben: Hogyan lehetek a HARC tagja?

HARC - WAC diploma kiírás

 

A diploma megszerezhető 6 különböző kontinenssel létrejött kétirányú (SWL nem) kapcsolattal. HARC log bejegyzésben szerepelniük kell, QSL-lap nem szükséges.

Bővebben: HARC - WAC diploma kiírás

Mit és hogyan az éterben?

Ezt a néhány sort alapvetően kezdőknek és újrakezdőknek szánom, de könnyen lehet, hogy tapasztaltabbak számára is tartalmaz hasznos információkat.

Bővebben: Mit és hogyan az éterben?

Elkészült első HOTEL ALFÁS FTP kiszolgáló

Mielőtt megkérdezi bárki ,hogy működne a fórumba, részletesen leírtam. Bárkinek kérdése, esetleg kérése lenne, az nyugodtan megkérdezheti a fórumban.

Bővebben: Elkészült első HOTEL ALFÁS FTP kiszolgáló

Joomla templates by a4joomla