You are not allowed to view shoutbox.

Rádiós találkozó Nován!

Kedves klubtagok, rádiósbarátok!

Immár második alkalommal kerül megrendezésre a Novai CB-s, amatőr rádióstalálkozó! Klubunk több tagja fogja képviseltetni magát a rendezvényen.

Bővebben: Rádiós találkozó Nován!

Három napig élt

Mindössze 3 napig élt a HASix rádióamatőr fórumán a mi klubunkról folyó diskurzus, amelyet az egyik adminisztrátor ezzel az indoklással zárt le rövid időn belül:

A HASix rádióamatőr fórumon nincs helye egy olyan szervezet népszerűsítésének illetve példaként való bemutatásának, melynek alapvető tevékenysége a kezdetektől fogva a hazai és az EU jogszabályok semmibevételével, nem engedélyezett keretek között folytatott rádióforgalmazási tevékenység.

Bővebben: Három napig élt

Piros sapkában 150 Soma

Ezzel a kis élménybeszámolóval is csak biztatni szeretnélek Titeket, hogy írjatok rövid élménybeszámolókat, a veletek a közelmúltban megtörtént DX-élményekről. A levlistán is megírhatjátok, vagy a hír küldése menüpontra kattintva rögves fel is tölthetitek a honlapra!

Az elmúlt hétvége egyik legszebb pillanata február 13-a, péntek este volt, amikor a klubfrekvencia (27.470MHz) tele volt HARC-os társakkal és nemcsak Budapest környékéről. 109HA150 Soma, 109HA188 Thomas és 109HA186 Tamás már keményen nyomta 16 óra körül a beszélgetést. A két hegyiember hangja messzire szólt, de a jó terjedésben a völgylakók is szép DX-élményekre tettek szert!

Bővebben: Piros sapkában 150 Soma

HARC Találkozó 2009.

Kedves HARC Tagok!

Örömmel értesítünk mindenkit,hogy a mai nappal megerősítést nyert az a tény, amely szerint ismét a tavalyi helyen rendezhetjük meg a HARC találkozót. A találkozó helyszíne Bagolyírtás, időpontja 2009. július 03.-05., azok kedvéért akik még nem tudnák. Az esetleges költségekről azután tudunk bővebbet mondani, miután kialakult a várható létszám. Akik nem ismerik még a helyszínt érdemes a tavalyi találkozó képeit és videóit átnézni!

További imformációk hamarosan...

Újévi köszöntő


Itt az új esztendő számunkra is, reméljük valóban terjedésben és DX-élményekben gazdag lesz.
Közös célunk, hogy felpesdítsük az étert a magunk számára is, hiszen minél többen rádiózunk minél többet, annál izgalmasabb lesz bekapcsolnunk a rádiót, egy hétvégén, különösen minden hónap utolsó hétvégéjén, amikor a HARC Napok invitálják a kedves rádiósokat, hogy hegyekre menjenek, Geodéziai tornyokat hódítsanak meg, vagy egyszerűen csak kitelepüljenek a közeli kilátóba.

Bővebben: Újévi köszöntő

Joomla templates by a4joomla