You are not allowed to view shoutbox.

HARC AZ ÖSSZEOMLÁS UTÁN

Bizonyára sokan észleltétek, hogy rendszerünk az elmúlt hétvégén összeomlott. 2011 novemberébe lökődtünk vissza, ami érintette a felhasználói adatbázist, a bevitt logokat és a cikkeket is. Többen dolgozunk most azon, hogy vissza tudjuk hozni az elveszett adatokat.    

Bővebben: HARC AZ ÖSSZEOMLÁS UTÁN

CQ HOTEL ALFA

Igazán meglep és nagyon örömteli, hogy mostanában újra van értelme éjszaka is rádiózni! A 27.385-ön tegnap jó páran összejöttünk, köztünk régi, új és leendő HARC tagok is, 100 km feletti összeköttetések is születtek, amely hazai viszonylatban egész jónak mondható.

Bővebben: CQ HOTEL ALFA

QSL lapok (FRISSÍTVE)

HA QSL A rádiózás nélkülözhetetlen velejárója a QSL lap. Ahogyan a terjedéses napok száma nő, úgy emelkednek napról napra az összeköttetéseké is. Azonban egy szép QSO nem teljesedhet ki a QSL lap nélkül. Most lehetőségetek van rendelés leadására. Mi több! - ötleteitekkel és photoshoppos jártasságotokkal segíthettek az új lapok designjának kialakításában is.

Bővebben: QSL lapok (FRISSÍTVE)

QSL Lap 2.0

Folyamatosan érkeznek a megrendelések a QSL lapokra. Ez idáig 2000 darabra van jelentkező! Természetesen Április 15. ig mindenki le tudja adni a rendelését. Így a május 1.-én kitelepült harcosok már a frissen nyomtatott lapokból küldhetik vételi nyugtájukat a partner állomásnak.

Bővebben: QSL Lap 2.0

Már az iWiW-en is harcolhatunk

Klubbunk már elérhető Magyarország legnagyobb közösségi portálján, az iWiW-en is. Aki rendelkezik az említett oldalon regisztrációval, bátran csatlakozzon ott is hozzánk. Csatlakozáshoz katt a logora!

 

 

Joomla templates by a4joomla