You are not allowed to view shoutbox.

HARC OB 2. futam eredményei

Tizenötre nőtt azon HARC tagok száma, akik már pontokat jegyeznek clubunk első országos bajnokságán. Az élen változott a helyzet, 109HA005 átvette a vezetést és jelentős pontelőnnyel el is húzott a többiektől. A második helyet most 109HA1979 Szabi szerezte meg, mögötte 109HA182 Silvius végzett és 109HA1972 Dugó lett a negyedik. Ötödiknek 109HA888 ugrott be 60 szép ponttal. A táblázatot cikkünkben közöljük, ha valaki nem látja magát, vagy rossz eredményt lát jelezze a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen!

Bővebben: HARC OB 2. futam eredményei

/M - Túl a második OB futamon

2010 februárjának utolsó szombatján néhány HARC-os felkerekedett és a zord időjárás ellenére kitelepült az ország különböző pontjain, hogy újabb bajnoki pontokat gyűjtögessen.

Bővebben: /M - Túl a második OB futamon

HARC OB 1. forduló

Elég álmosan, fagyosan indult a történelmi, legelső HARC Országos Bajnokság ezen a hideg téli napon.
Mindössze 13-an tudtak elrajtolni és legalább egy-két pontocskát összegyűjtögetni. Az ionoszférikus terjedés gyenge volt, alig pár ilyen log született, a versenyzők többségének be kellett érnie a környékbeli állomások logolásával, így a home operator versenyben azoknak volt esélyük sok pontot szerezni, akiknek QTH-juk rádió-forgalmas helyen van. A forduló eredményeit cikkünkben közöljük.

Bővebben: HARC OB 1. forduló

OBgatás mobilból - Új szabályokkal

2. fordulójához érkezik a HARC OB. Mindenkit bíztatunk, hogy vegyen részt rajta szombaton. A szabályok módosultak, de lényegük ugyanaz: 2 pontért ki kell települni az otthoni QTH-ról.

FONTOS!!! SORSZÁMOT NEM OSZTUNK A FUTAMOKON, DE MINDEN ÁLLOMÁS ADJA LE QRA LOCÁTORÁT (elég a hatjegyű formátum), vagy ha éppen mozgásban van, akkor a legközelebbi településhez viszonyított helyzetét, amelynek alapján az őt naplózó állomás ki tudja később keresni az adott loghoz tartozó QRA kockát.
Egy kis segítség a pontos kereséshez itt!

A versenyhez még nem adtunk ki új excell formát, ugyanis a korábbi megváltozik.

Kérem mindenki naplózza az alapadatokat (időpont CET, frekvencia kHz, ellenállomás hívójele és/vagy hívóneve, QRA locator, üzemmód, ezek a fontosak.

Bővebben: OBgatás mobilból - Új szabályokkal

HARC OB -LOGOK ÉS BEKÜLDÉSÜK

2010. Január 30-án reggel 9-től este 9-ig lehet bőszen írni a logokat pontokért, reméljük rengeteg ellenállomás lesz az éterben. Ezen a futamon azok kapják a dupla pontot, akik otthonról nyomják, de a kitelepülőknek is jár minden QSO-ért egy-egy pont. A logokat 2010. 02.15-ig kell beküldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre a következő formátumokban: MS Excell , vagy Open Office. A logok helyes kitöltéséről cikkünkben adunk útmutatót.

Bővebben: HARC OB -LOGOK ÉS BEKÜLDÉSÜK

Joomla templates by a4joomla