DX aktivációk

311HA/0

311ha0Első HARC aktiváció Litvániából


Úgy alakult, hogy ezen a nyáron családilag Litvániában, Vilniusban fogunk nyaralni. Az FT-857 es rig is bekerült az autóba, meg a Sirio ML-145 antenna is - persze nem véletlen volt :)

Bővebben: 311HA/0

Őr-hegyi kaland

IMG180Egy borús, szeles, hűvös áprilisi hétfőn úgy tűnt, lesz időm egy néhány órára kitelepülni. Munkahelyemre menet, már régóta nézegettem a süvegcukor formájú púpot, hogy egyszer megmászom rádióval, antennával. Most végre ennek is eljött az ideje!

Bővebben: Őr-hegyi kaland

Hogyan csináljunk sikeres rádiós aktivációt?

Akinek van megefelelő mobil cucca, egy kis ideje, meleg autója, vagy ruhája és persze főleg kedve jó sok állomást belogolni. A sikeres aktiválás fő záloga a jó PR, azaz nem árt ha már jó előre meghirdeted azt. Mindenki küldhet be eseményt a HARC honlapon az új esemény feltöltése gombra kattintva. Itt meg kell adni az aktiváció időtartamát (calendar fül), nevét (subject), a categories-ból kiválasztani a típusát, amely ha több napos, akkor aktiváció és kérhető hozzá különleges hívójelkérhető hozzá különleges hívójel, vagy kitelepülés. Utóbbi esetben a saját hívójeled után a /P-t haszáld.

Bővebben: Hogyan csináljunk sikeres rádiós aktivációt?

NAGY/P 2018.

Idén is lesz NAGYPERPÉ FUTAMOK sorozat. Az első fordulóra 2018. február 24-én kerül sor!

Bővebben: NAGY/P 2018.

Joomla templates by a4joomla