You are not allowed to view shoutbox.

Térképatlasz

 Ezt a régies nevet kapta a HARC interaktív Google térképe, amelynek tesztelését közösen megkezdhetjük. Még a korábbi honlapon volt egy html, ahová időről időre betettem az új tagokat. Nagyon macerás volt, meg persze az sem biztos, hogy az az új tag éppen szeretett volna rákerülni. Most mindenki szabadon dönthet. És könnyedén térképet szerkeszteni nagyon jó móka, saját QTH-don kívül kedvenc DX helyeidet, sőt aktuális kitelepülésed helyszíneit is megjelölheted. Hogy miként? Ezügyben folyamatosan segítünk Neked ebben a cikkben.

Bővebben: Térképatlasz

Rádióamatör Vizsga Anyag

Vizsga anyagAz utóbbi időben több klubtag keresett rádióamatör vizsga anyagot!109HA058 Lajos közremüködésével és Pénzes Zoli jóvoltából most közreadunk egy csomagot amiben ilyen jellegű dolgok vannak!
A vizsga anyagot a követkeő linken tudjátok letölteni:
Sok sikert kívánunk a felkészüléshez és a vizsgákhoz!
A kép csak illusztráció,nem ez a könyv van a csomagban!!!

UFO-kat láttak Pest megyében !!!

UFO=Unidentified Frequency Observer, azaz azonosítatlan frekvencia megfigyelő. Általános infó az NHH mérőautók mai aktivitásáról. NO PARA!

 

Bővebben: UFO-kat láttak Pest megyében !!!

HOGYAN HASZNÁLJUK A QSL-IRODÁT?

THE ADRESS OF OUR QSL BUERAU:

P.O. BOX 20.
2087 PILISCSABA
HUNGARY
 

Ebből a cikkből megtudhatjátok, hogy miként vehetitek igénybe a QSL irodát, hogyan spórolhattok pénzt magatoknak, ha úgy döntötök, hogy szeretnétek ti is lapot küldeni és fogadni. Mindez tuladonképpen egy hobby a hobbyban, de a gyűjteményt majd szívesen lapozgatjátok és mutogatjátok később barátaitoknak, barátnőiteknek.


 

Bővebben: HOGYAN HASZNÁLJUK A QSL-IRODÁT?

PSK KEZDŐKNEK - QSO lefolytatása és rövidítések

 Cikksorozatunkkal igyekszünk segíteni azokon, akik még soha sem létesítettek digitális üzemmódban QSO-t. Ez az írás azoknak szól, akik már létrehozták QTH-jukon a PC és a rádió közötti kapcsolatot, ismerik a szoftvereket és beállításaikat, de még a nemzetközi éterbe nem mertek kilépni PSK-zni egyet.

Bővebben: PSK KEZDŐKNEK - QSO lefolytatása és rövidítések

Joomla templates by a4joomla