You are not allowed to view shoutbox.

Mindennapi HARCainkról

Pár napja csináltam egy összeköttetést a 19EE076/HB35 állomással. Épp most is ennek az állomásnak a bejelentkezését hallom a tripla ötön, ahogy QSY-ra hív. Kicsit korábban egy az 50. évfordulóját ünneplő klub állomásával beszéltem. Mi innen csak azt látjuk, hogy van egy rádiós szervezet, ami a 35. vagy az 50. évfordulóját ünnepli. Nem látjuk az erőfeszítéseiket, nem tudjuk a konfliktusaikat, nem ismerjük a harcaikat és őszintén szólva nem is igazán érdekelnek minket ezek, csak együtt ünneplünk velük. Ezzel kapcsolatban egy gondolat körvonalazódik bennem.

Bővebben: Mindennapi HARCainkról

Hotel Alfa Adatvédelmi Irányelvek

 

Adatvédelmi Irányelvek

Kérjük, olvassa el az alábbi adatvédelmi irányelveket az Hotel Alfa alkalmazással kapcsolatban:

1. Személyes adatok gyűjtése és felhasználása

A Hotel Alfa alkalmazás csak az alábbi személyes adatokat gyűjti és használja fel:

  • Felhasználónév
  • Email cím
  • Felhasználói preferenciák

2. Adatbiztonság

A Hotel Alfa szigorú adatvédelmi intézkedéseket alkalmaz az Ön személyes adatainak védelme érdekében.

3. Adatmegosztás

A Hotel Alfa nem oszt meg személyes adatokat harmadik felekkel.

4. Kapcsolattartás

Ha bármilyen kérdése van az adatvédelmi irányelveinkkel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ezen adatvédelmi irányelvek 2024. február 14-én kerültek frissítésre.

Holiday station: 328HA/JDX (Róbert)

Ezt a gyönyörű QSL lapot kaphatják meg azok a szerencsések, akikhez beterjed 328HA/JDX adása Jesenicéből. Róbert (109HA091) a lapon látható időszakban, amikor ideje engedi, a rádióhoz ül, és próbál haza is szólni, no meg sok-sok állomással beszélni a világ minden tájáról. Vigyétek ti is nyaralni a rádiót!

Bővebben: Holiday station: 328HA/JDX (Róbert)

NAGY/P 2024.

Idén is elkezdődik a NAGY/P, a HARC kitelepülős versenysorozata. A klubtagok a közösségi oldalon a tavalyi szisztéma mellett voksoltak, azaz tíz szombaton lesz futam az idei évben is. A nyári időpontok este, míg a tavaszi/őszi/téli időpontok délután lesznek. Részletek a képen!

Bővebben: NAGY/P 2024.

Hogyan létesítsünk sikeres összeköttetéseket?

Kulturáltan rádiózni nem csak azért fontos, mert akkor nem haragítasz magadra senkit sem, hanem egyszerűen az alábbi etikai tanácsok, berögzült megoldások megtartásával nagyobb sikereket fogsz elérni az éterben. Sokszor egészen meglepődöm, és nemcsak kezdő rádiósok esetében, hogy lustaságból, vagy éppen tájékozatlanságból kifolyólag, mennyire kitolnak saját magukkal és ellenállomásaikkal, amikor egy összeköttetést szeretnének létrehozni. Alapvető fogalmak, kifejezések körül van a zavar, ezért gondoltam, ebben a cikkben összegyűjtöm a legfontosabbakat, hátha segítség lesz mindannyiunk számára.

Bővebben: Hogyan létesítsünk sikeres összeköttetéseket?

Joomla templates by a4joomla