You are not allowed to view shoutbox.

Hírek

Isten éltessen minket!

Hamarosan nagykorúak leszünk, de addig is ünnepeljük együtt december 1-jén ezt a szép évfordulót. Köszönet mindazoknak, akik 17 éve támogatják azt a küzdelmemet, hogy igen is van értelme kultúrát hozni a 11 méterre Magyarországon. Mérhetetlenül nagy hálával tartozom azoknak, akik mindvégig támogattak, megerősítettek abban, hogy jó úton haladunk. Külön köszönet azoknak, akik úgy tudtak hozzátenni, hogy közben nem tettek semmit tönkre, akik valóban tolták a szekeret. Fantasztikus érzés megélni azt, hogy hiába áskálódnak ellenünk irígyeink, mi bizonyítani tudtuk, hogy nem tudják elpusztítani a 11 méteren a DX kultúrát, és idén is csak növekedtünk minden tekintetben.

Bővebben: Isten éltessen minket!

Közös kitelepülés Pécelen - 2021.08.28. és 29.

Bár az ötlet teljesen spontán jött, mert több hellyel is egyeztettünk találkozót illetően, de egyszerűen sehol se jött össze egy rendes hétvége, hogy összehozzunk egy HARC talit. Miután a tagság már azt pedzegette - teljesen jogosan - hogy akkor legalább már egy áruház parkolóját jelöljük ki, és ott találkozzunk. Így merült fel bennem a péceli helyszín ötlete.

Bővebben: Közös kitelepülés Pécelen - 2021.08.28. és 29.

Itt a HARC ACTIVE APP androidra

 

VÉGRE! ITT A HOTEL ALFA RADIO CLUB első mobil alkalmazása a HARC ACTIVE applikáció androidra! 109HA919 Bence munkája még kezdeti stádiumban van, de tesztelésre, és első funkciójának használatára már szeretnénk nektek is rendelkezésetekre bocsátani, hogy teszteljétek, ismerjétek meg az első verziókat is.

Bővebben: Itt a HARC ACTIVE APP androidra

Érdeksségek a NAGY/P történetéből

A NAGY/P sorozat kettős céllal jött létre 2017-ben. Egyrészt szerettük volna rávenni az egyre zajosabb környezetben élőket, hogy települjenek ki, és a csendes, nyugodt éterben horgásszanak maguknak hatalmas DX élményeket. Másrészt azoknak, akiket érdekel és inspirál a versengés, egy olyan versenysorozatot kínáltunk, amelyben az aktív korúak is labdába rúghatnak az egész nap otthonülőkkel szemben, hiszen a "futamok" hétvégén, egy-egy előre meghatározott, tervezhető időpontban kerültek megrendezésre.

 

Bővebben: Érdeksségek a NAGY/P történetéből

NAGY/P történelem

Sokan hiányoltátok a korábbi évek NAGY/P eredményeit. Gondoltam, amíg nem rendeződik az az oldal a clusterben ide felteszem őket.

Bővebben: NAGY/P történelem

Szerezz diplomákat rádiózással!

Korábban is voltak már erre kísérletek, de most páran ismét összefogtak a HARC tagok közül, hogy elismerő oklavelekkel jutalmazzuk azok teljesítményét, akik sok, és figyelemreméltó eredményt érnek el a Hotel Alfa Radio Club tagjai közül. A most meghirdetett diplomák managere 109HA1501 Gábor. Az elismeréseket a 2021.01.01. után elért eredményekre kérhetitek. Az elbírálás alapja a HARC online clusterébe bejegyzett log. Az alábbiakban pedig megtekinthetitek, hogy milyen feltételeket kell teljesíteni ahhoz, hogy megszerezzétek az adott diplomát.

Bővebben: Szerezz diplomákat rádiózással!

Találkozunk odafent FóKa!

Utálok gyászhíreket kirakni. Sajnos mostanában egyre többet kellett. Mindegyik fáj, de most különösen, mert egy hozzám is közelálló, közel lakó barátot vesztettünk el. 109HA520 eltávozott közülünk. Isten Veled kedves Karcsi!

Bővebben: Találkozunk odafent FóKa!

Joomla templates by a4joomla