Hírek

Küldj elektronikus QSL lapot!

És spórolj meg egy csomó pénzt!
109HA2247 Tamás tagtársunk jóvoltából az is szerkeszthet magának hotel alfás elektronikus visszaigazoló lapot (eQSL), akinek nincsenek grafikai ismeretei.

Bővebben: Küldj elektronikus QSL lapot!

HARC-osok a térképen

Érdemes feltenni, frissíteni magad ezen a térképen, amelyet 109HA005 Attila klubtársunk, bajnokunk adminisztrál egy néhány éve. Ebből könnyen megállapíthatod, kik élnek hozzád közel, és hogy kiket kell noszogatni, hogy kapcsoljanak be és tekerjenek a 27.385 USB klubfrekire, hogy legyen élet nálad is!

Bővebben: HARC-osok a térképen

Búcsúzunk a Mutatványostól

109HA2006 értesített arról, hogy régi barátunk, rádiós társunk Farkas Endre (Mutatványos) 109HA2611 február utolsó hetében elhunyt. Részvétünk a családnak, és a szűkebb baráti körnek. Nyugodjék békében!

NAGYPERPÉ 2020


A Hotel Alfa Radio Club idén is bíztatja tagjait, hogy necsak (f)otelafásként rádiózzanak otthonról, hanem szereljék fel magukat kitelepülésre alkalmas antennákkal, hordozható rádiókkal, akkumulátorokkal, és irány egy csendes magaslat, ahol zajoktól, zavaroktól mentesen léphetsz összeköttetésbe akár az ország másik végéről rádiózó HARC-os társaddal. Szóval kitelepülés közben érnek a legszebb élmények, ezért is rendezzük meg évről évre a NAGYPERPÉ sorozatot. A "futamok", azaz az időpontok hétvégén vannak, és mindössze 4 órát kell szánni arra, hogy kitelepülésből dolgozz, persze rádiózhatsz többet is, de a potszámításnál a kiírt szombati napon 14 órától 18 óráig megszerzett pontok számítanak.

Bővebben: NAGYPERPÉ 2020

Joomla templates by a4joomla