You are not allowed to view shoutbox.

Hírek

EGYÉJSZAKÁS KALAND - 2020.10.09.

Nem verseny, nem NAGY/P, egy különleges időpont, amikor érdemes kitelepülni.

Bővebben: EGYÉJSZAKÁS KALAND - 2020.10.09.

Mit adott a COVID-19 járvány a rádiózásnak?

Nem is gondolnátok, de a társadalmi folyamatok nagy hatással vannak szeretett hobbinkra is. Bár maga a járvány, és a miatta kihirdetett vészhelyzet, kijárási korlátozás a mi életünket is megnehezíti, mégis találhatunk pozitív hatásokat is.

Bővebben: Mit adott a COVID-19 járvány a rádiózásnak?

Nagyperpé 2019.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is érdemes lesz kitelepülni!

 

Bővebben: Nagyperpé 2019.

DX HUNTERS

 

<iframe width="180" height="225" src="http://www.dxhunters.info/widget/widget.php" frameborder="0"></iframe>

A HARC VERSENYSZABÁLYZATA

Kattints ide!

A HARC OB 2010 végeredménye

Elnézést mindenkitől, hogy ilyen sokáig kellett várni a tavalyi OB végeredményére, de végre itt van és reméljük korrekt is a számítás. Gratulálunk a HARC első bajnokának 109HA005 Attilának, aki toronymagasan lett az első és egy kivételével valamennyi OB versenyen részt vett.

Bővebben: A HARC OB 2010 végeredménye

Angol kezdő HARC-osoknak

Kedves H.A.R.C-os társaim!

 

109HA185 Acsi vagyok. Örömmel észleltük, hogy a klub tagjainak a száma, (talán bátran állíthatom) napról napra gyarapszik. És ezek közül egyre több a 3 tagú unit numberes (vagyis nemzetközileg is forgalmazni kívánó) tag. A nemzetközi forgalmazáshoz azonban elengedhetetlen az angol nyelv, amit nem árt legalább alapvető társalgás szinten ismerni. Ehhez szeretnénk nektek 109HA182 Silvius-szal segítséget nyújtani az alábbi nyelvleckével. Ha ezzel már sikeresen megvagyunk, következhet a nemzetközileg is alkalmazott sajátságos CB nyelvezet elsajátítása, amivel minden bizonnyal minden DX-er találkozni fog forgalmazásai alkalmával. Ahogy már Silvius barátom formailag elkezdte, kár lenne nekem is változtatni rajta. Kapcsos zárójelben [így] kiemelve, kiejtés szerint is lejegyeztük a mondatokat, egyes kifejezéseket.

 

Bővebben: Angol kezdő HARC-osoknak

Joomla templates by a4joomla