You are not allowed to view shoutbox.

Hírek

Elképesztő évet zártak a Hotel Alfások - 3. RÉSZ (HARC OB HA)

Szerencsére 2021-ben a hazai éterben is kellemesen nagy zajt csaptak a Hotel Alfások 11 méteren. Meg is lett az eredménye! Jöjjön 2021 troposzférikus bajnokságának kivesézése sok izgalmas számadattal.

Bővebben: Elképesztő évet zártak a Hotel Alfások - 3. RÉSZ (HARC OB HA)

Elképesztő évet zártak a Hotel Alfások - 2. RÉSZ (HARC OB DX)

 

Annak ellenére, hogy még csak az új napfoltciklus elején tartunk, 2021-ben bőven volt részünk E és F rétegről érkező terjedésekben is. Sok régi DX-er is újra aktívabban kezdett rádiózni a csapatból, sőt akadtak új próbálkozók is, akik hamar elsajátították az alapokat, és egyre sikeresebben dolgoztak a nemzetközi éterben. Sajnos a cluster adataiból nem lehet pontosan megállapítani a nemzetközi DX-ben résztvevő HARC tagok számát, annyit azonban lehet látni, hogy a cluster létrejötte óta most volt a legmagasabb a belépő szint az első 20-ba. Ez a szám korábban még napfoltmaximum idején sem volt ilyen magas, így biztosak lehetünk abban, hogy 2021-ben rádiózott a legtöbb Hotel Alfás a nemzetközi éterben.

Bővebben: Elképesztő évet zártak a Hotel Alfások - 2. RÉSZ (HARC OB DX)

Elképesztő évet zártak a Hotel Alfások - 1. RÉSZ (NAGY/P)

2020-ban még azt hittük, hogy a csapat a COVID miatt vált ennyire ütőképessé, és biztos van abban igazság, hogy a lezárások miatt többen kezdtünk rádiózni, de a lendület 2021-ben is kitartott, ez pedig már nem kenhető a világjárványra.

Bővebben: Elképesztő évet zártak a Hotel Alfások - 1. RÉSZ (NAGY/P)

Isten éltessen minket!

Hamarosan nagykorúak leszünk, de addig is ünnepeljük együtt december 1-jén ezt a szép évfordulót. Köszönet mindazoknak, akik 17 éve támogatják azt a küzdelmemet, hogy igen is van értelme kultúrát hozni a 11 méterre Magyarországon. Mérhetetlenül nagy hálával tartozom azoknak, akik mindvégig támogattak, megerősítettek abban, hogy jó úton haladunk. Külön köszönet azoknak, akik úgy tudtak hozzátenni, hogy közben nem tettek semmit tönkre, akik valóban tolták a szekeret. Fantasztikus érzés megélni azt, hogy hiába áskálódnak ellenünk irígyeink, mi bizonyítani tudtuk, hogy nem tudják elpusztítani a 11 méteren a DX kultúrát, és idén is csak növekedtünk minden tekintetben.

Bővebben: Isten éltessen minket!

Közös kitelepülés Pécelen - 2021.08.28. és 29.

Bár az ötlet teljesen spontán jött, mert több hellyel is egyeztettünk találkozót illetően, de egyszerűen sehol se jött össze egy rendes hétvége, hogy összehozzunk egy HARC talit. Miután a tagság már azt pedzegette - teljesen jogosan - hogy akkor legalább már egy áruház parkolóját jelöljük ki, és ott találkozzunk. Így merült fel bennem a péceli helyszín ötlete.

Bővebben: Közös kitelepülés Pécelen - 2021.08.28. és 29.

Itt a HARC ACTIVE APP androidra

 

VÉGRE! ITT A HOTEL ALFA RADIO CLUB első mobil alkalmazása a HARC ACTIVE applikáció androidra! 109HA919 Bence munkája még kezdeti stádiumban van, de tesztelésre, és első funkciójának használatára már szeretnénk nektek is rendelkezésetekre bocsátani, hogy teszteljétek, ismerjétek meg az első verziókat is.

Bővebben: Itt a HARC ACTIVE APP androidra

Érdeksségek a NAGY/P történetéből

A NAGY/P sorozat kettős céllal jött létre 2017-ben. Egyrészt szerettük volna rávenni az egyre zajosabb környezetben élőket, hogy települjenek ki, és a csendes, nyugodt éterben horgásszanak maguknak hatalmas DX élményeket. Másrészt azoknak, akiket érdekel és inspirál a versengés, egy olyan versenysorozatot kínáltunk, amelyben az aktív korúak is labdába rúghatnak az egész nap otthonülőkkel szemben, hiszen a "futamok" hétvégén, egy-egy előre meghatározott, tervezhető időpontban kerültek megrendezésre.

 

Bővebben: Érdeksségek a NAGY/P történetéből

Joomla templates by a4joomla