You are not allowed to view shoutbox.

Hétvégi őrület Tatabányán

A hétvégi őrületet Péter kezdte pénteken a kékesi kitelepülésével, úgy gondoltam, én is ki megyek a Gerecsére Turul madarunkhoz.  A választás azonban rossz volt, mert a hely nem volt megfelelő változtatnom kellett a kitelepülés helyszinén, átmentem a szintén Tatabányán található Kálváriára, bár nem sok reményt fűztem hozzá, de meglepetésemre nagyon jó helynek bizonyult rádiós szempontból.

A gyors összeszerelést követően az első összeköttetés 109HA415 Péterrel meg is történt bár ez a kitelepülés nem hozott olyan sok QSO-t, de hajnali 1 óráig elbeszélgettünk pénteken. Sajnos nem sikerült most Dunaújvárosnál távolabbi állomásokkal beszélni. 

Majd megbeszéltük Péterrel és Somával, hogy szombaton megismételjük. Így ezen a napon is kimentem 20.00-kor és Péterékkel csináltam az első összeköttetésemet.

Részletezni nem akarom de a hétvégi őrület nagyon jó volt és tényleg őrületnek bizonyult, mert az feleségemet az örületbe kergettem a hobbimal (persze ez csak vicc). Köszönöm mindenkinek a QSO-kat. Remélem a "decemberi malackodásra" Péterrel fogunk kitelepüni!

 Mosoly

Joomla templates by a4joomla