You are not allowed to view shoutbox.

Isten éltessen minket!

Hamarosan nagykorúak leszünk, de addig is ünnepeljük együtt december 1-jén ezt a szép évfordulót. Köszönet mindazoknak, akik 17 éve támogatják azt a küzdelmemet, hogy igen is van értelme kultúrát hozni a 11 méterre Magyarországon. Mérhetetlenül nagy hálával tartozom azoknak, akik mindvégig támogattak, megerősítettek abban, hogy jó úton haladunk. Külön köszönet azoknak, akik úgy tudtak hozzátenni, hogy közben nem tettek semmit tönkre, akik valóban tolták a szekeret. Fantasztikus érzés megélni azt, hogy hiába áskálódnak ellenünk irígyeink, mi bizonyítani tudtuk, hogy nem tudják elpusztítani a 11 méteren a DX kultúrát, és idén is csak növekedtünk minden tekintetben.

NEMZETKÖZI DX ÉLET:
Ez az egyik legszebb szám!!! Bár még csak egy kezdődőnapfoltciklus elején vagyunk eddig sosem tapasztalt mértékben és számban dolgoznak Hotel Alfások a nemzetközi éterben. A 20. helyen álló állomásnak jelenleg 506 pontja van. Ez a szám pld 2017-ben 15, 2014-ben 72 volt, de 2019-ben nem is volt összesen 20 operátor, aki pontot szerzett. Nemzetközi versenyeken is többen indultunk, ott is kiemelkedő eredményeket értünk el.


Szerencsére egyre többen ismeritek fel azt is, hogy ha összeköttetéseiteket naplózzátok a clusterben, azzal egymásnak adtok fontos információkat, megajándékozzuk mindennap egymást.


A NAGY/P aktivitások idén minden rekordot megdöntöttek. Bár még egy forduló hátra van, már most nagyon büszkék lehettek magatokra, mert idén már 54 operátornál értük el azt, hogy kitelepüljön és logját töltse fel közös kincsként megosztva a logba.


Kovács Szabolcs élő közvetítései, Bence Bujdosó áldozatos munkája és a HARC ACTIVE applikáció megszületése, János Moharos mindent felülmúló kitelepülő kedve és rekordja már most felbátorít engem, hogy arany betűkkel írjam a tortára a 17-es számot.


Isten éltessen minket, akik kitartottunk, akik büszkén mondjuk ki a hívójelünket minden összeköttetéskor, akik tiszteljük egymást, és minden rádióst, akit megérintett a DX lelkület. Büszke vagyok arra, hogy közösségünk is óriásit fejlődött 2021-ben. Hogy a HARC tagok pozitívak, nem gyalázkodnak, nem mások leszólásával, kigúnyolásával akarnak többnek látszani, hanem önmagukban példaértékűek, ahogy megszólalnak, ahogy tisztelik egymást és a rádiózást, és kitartásból, türelemből is a legtöbben jelesre vizsgáztunk.
Idén eddig 130 új tag regisztrált a Hotel Alfába, és ez önmagában csak egy szép szám lenne, ha nem lenének közöttük olyan valóban aktív rádiósok, akik nemcsak hallatják a hangjukat, de eljönnek találkozókra, kitelepülnek, és logjukat bárki megnézheti a clusterben. Akad köztük tizen-, huszonéves is! Idén is voltak nagy visszatérők, akik hosszú hallgatás után szólalhattak meg újra, és fantasztikus érzés volt válaszolni arra sok száz érdeklődő levélre, akik hobbynk iránt érdeklődtek. Köszönöm nektek is, hogy környéketekben egyre több és több embert nyertetek meg ennek a kiváló és izgalmas hobbynak!


A legnagyobb boldogságot azonban az jelenti számomra, hogy végre tényleg jó Hotel Alfásnak lenni, mert ez egy valóban működő, többségében művelt, és intelligens emberekből álló közösség lett, ahol nem divat a kulturálatlan beszéd, mások szidalmazása, hogy nincs politikai acsarkodás a frekvenciákon, hogy az éteretikát is sokan igyekeztek maximálisan betartani, és egyénileg is sok kiugróan fejlődő rádióst, QTH-t említhetnénk meg, de már így is rengeteget írtam.
Pedig mindössze annyit akaratam mondani:


Isten éltesse a Hotel Alfa Radio Clubot 17. születésnapja alkalmából!

Joomla templates by a4joomla