You are not allowed to view shoutbox.

Kezdőlap

Itt a HARC ACTIVE APP androidra

 

VÉGRE! ITT A HOTEL ALFA RADIO CLUB első mobil alkalmazása a HARC ACTIVE applikáció androidra! 109HA919 Bence munkája még kezdeti stádiumban van, de tesztelésre, és első funkciójának használatára már szeretnénk nektek is rendelkezésetekre bocsátani, hogy teszteljétek, ismerjétek meg az első verziókat is.




Mit tud jelenleg (2021.05.25.) a HARC ACTIVE app?


- van már autentikáció, azaz mindenki a HARC-os hívójelével belépve a maga nevében tud adatokat közzétenni, lehívni.
(Ha nem ugrik be a jelszavad, használd a hotelalfa.hu weboldal jelszóemlékeztetőjét, vagy keresd Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.-t.

- mutatja jelenlegi helyzeted, QTH lokátorod és tengerszint feletti magasságod.

- Tudsz közzétenni kitelepülést térképre vetítve. Akár már a május 30-ai NAGY/P-s kitelepülésed helyszínét is jelezheted itt.

MIT FOG TUDNI A JÖVŐBEN?

- reméljük az appal felvitt adatok egy weboldalon is böngészhetőek lesznek majd a Hotel Alfa agok számára

- dolgozunk azon, hogy a HARC Cluster és log itt is megjelenjen, és hogy kényelmesen, és gyorsan tudj logokat kitelepüléséből rögzíteni, azaz spotolni, szerkeszteni és a clustert követni

- szeretnénk ha aktív tagjaink megjelölhetnék itt QTH-ikat a térképen, és jelezhetnék, hogy éppen mikor aktív állomásuk, és milyen frekvencián figyelnek éppen.

- tervezzük, hogy a mobilból rádiózó HARC tagok, ha engedélyezik helyzetük változását élőben közvetíthessék.

- kaphatsz majd értesítést (ha akarod), hogy a közeledben éppen melyik Hotel Alfás rádiózik.

- Felveheted a kapcsolatot azokkal a rádiósokkal, akiknek vételkörzetébe tervezel kitelepülést, és szkedeket beszélhetsz meg velük adott időpontokra.

Addig is várjuk visszajelzéseiteket, hibabejelentéseiteket a HARC ACTIVE applikációval kapcsolatban, és természetesen ötleteiteket is szívesen vesszük.

A HARC ACTIVE ingyenesen letölthető androidra a Play áruházból!

Joomla templates by a4joomla