Hogyan lehetek a HARC tagja?

Ha elolvastad a HARC szabályzatát és a benne foglaltakat maradéktalanul vállalni tudod, akkor regisztrálhatsz egy neked tetsző még szabad hívójelet. Nem feltétel, hogy legyen megfelelő antennád, CB-rádiód, vagy 11 méteren adni venni képes amatőr készüléket, de ezek nélkül nem sok értelme van hívójelet kérned. Ha segítséget akarsz kérni ezek beszerzéséhez először a Hotel Alfa Radio Club facebook csoportjába kérd felvételed, ott kaphatsz segítséget az induláshoz, majd ha működik az állomásod kérd meg hívójeled az alábbi módon.

Sajnos egy ideje nem lehet a honlapon regisztrálni, ennek biztonsági okai vannak. Amíg ez így van egy levelet kell elküldened a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, ahol a következő adatokat kell megadnod:

Választott hívójel:
/Nézd meg a már regisztrált hívójeleket és válassz magadnak egy olyat, amelyik még szabad és neked szimpatikus.
Ne feledd, ha csak magyarul forgalmazol a hívód végén az azonosítószámnak 4 jegyűnek kell lenni, ha nemzetközi forgalomban is dolgozol majd, azaz beszélsz legalább egy idegen nyelvet alapszinten, akkor választhatsz 3 jegyű szabad azonosítót is. Ha Magyarországon élsz hívójeled 109HA-val fog kezdődni, ha máshol az adott ország prefixét írd előre!/

Neved:
/nem kell a teljes, írhatsz becenevet is. A lényeg, hogy ezen az operátor néven rádiózz a jövőben/

QTH:
Itt azt a községnevet kell beírnod, ahol az állomásod van, vagy ahol élsz. Ez jóesetben egy és ugyanaz. Ha több helyen is van állomásod, akkor több településnevet is beírhatsz.

Nemzetközi forgalmazás: Igen / Nem

Email cím:

Pár szó magamról:
Ezt mindenképp töltsd ki és ne csak pár szóban! Írd meg miért szeretnél klubunk tagja lenni és mi vonz a rádiózásban.

QRG elérhetőség: Ide egy vagy több frekvenciát kell írnod, ha már rádiózol egy ideje, ahol a legtöbbet elérhető vagy. Ha most kezded a rádiózást, hagyhatod üresen.

Telefonszám: Nem kötelező megadni, de célszerű. Gyakran skedelünk, azaz keresünk ellenállomásokat az éterben. Ha például elmész nyaralni a családdal valahova, vagy lerobban a kocsid valami közelében és tudod él ott egy HARC tag, akkor ennek hasznát vehetjük. A számot csak HARC tagok láthatják a jövőben.

Amatőr hívójel: Ha van, csak hogy tudjuk más sávokra is hívhatunk.

Antenna: Csak az, amit CB-hez használsz
Rádió: Kizárólag a 11 méteren (is) működő típusa, neve...stb
Végfok: Ha van és a kimenő teljesítmény is.
Egyéb felszerelés: Ide beírhatsz minden más sávokon működő rádiós cuccot is, a kerékpárod inkább ne, csak akkor maximum ha van rajta antenna!

Más dolgod nincs, mint ezt elküldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre és nemsokára értesítést kapsz. Belépni mindig a hívójeleddel tudsz majd, jelszót e-mailben kapsz tőlünk. Gyere és HARC-olj velünk!

Joomla templates by a4joomla