You are not allowed to view shoutbox.

Elstartolt a HARC Fórum

109HA1652 Miki remek kezdeményezése már csak rátok vár, hogy megtöltsétek tartalommal! Újra van HARC fórum és reméljük megművelitek, használjátok, olvassátok és nem marad parlagon, mint pár évvel ezelőtti elődje.

Egy könnyen kezelhető, gyors és remélhetőleg tartalmaiban értékes és pergős fórumot vehettünk ma használatba "Nemzetközi Miki" jóvoltából. A fórumot a honlap legfelső menüjéből lehet elérni, de mindenkinek be kell regisztrálni ahhoz, hogy itt is használni tudjátok. Kérünk mindenkit, hogy felahsználónévnek minden esetben a hívójeleteket (HA - nagybetűvel!!!) valamint zárójelben az operátorneveteket írjátok be.

Napról napra nő igényeitek szerint a kategóriák száma, amelyeken belül minden regisztrált tag hozhat létre új témákat szabadon. Ha valamit nem értetek, vagy nem teljesen világos, bátran kérdezzetek.

A fórum bizonnyal sokak számára ismerős lehet, mert ezt a rendszert több helyen is használhattátok már korábban, többekközött a népszerű rádióamatőr HaSix fórumot is pontosan ugyanezzel a rendszerrel fejlesztették.

Kezdetekben már lehet hirdetni megúnt cuccaitokat, meghirdetni kitelepüléseteket, mesélni szép DX-eitekről és általánosságban is lehet kérdezni, véleményt kérni a többiektől, sőt már viccrovat is létezik.

Használjátok jókedvvel bőséggel! 

Joomla templates by a4joomla