You are not allowed to view shoutbox.

Hello itt a Zello!

zello109HA150 Soma létrehozott egy HARC nevű Zello csatornát. Ma gondoltam kipróbálom és hát azt kell mondjam, igazán remek. Működik PC-n, androidon, iPhoneon, BlackBerryn, szóval minden mobil és stabil plattformon, ráadásul nagyon hasonlít a rádiózásra, mert nyomni kell a gombot és úgy viszi át a hangodat neten keresztül. Bár e cikk írásakor még alig pár órája hirdettük ki a facebookon, hogy elindult a HARC Zello csatornája, máris szépen szaporodik a tagok száma és olyan tagok is előkerültek, akik jelenleg anyagi problémák/költözés miatt inaktívak, de régenm kedves és hasznos tagjai voltak közösségünknek. Talán az ő visszatérésüket is segíthetjük, ha ezzel a pótrádiós megoldással csatlakozunk minél többen a Zello HARC csatornájához.

NAGYON FONTOS!
REGISZTRÁCIÓKOR A 11 MÉTEREN HASZNÁLT HÍVÓJELETEKET ADJÁTOK MEG FELHSZNÁLÓNÉVNEK!
(Egyébként számtalan user nevet használhatsz, ha másra is akarod használni, de a HARC csatornára ezzel jelentkezzetek be!)

A Zello egyébként ingyenes VoIP alkalmazás, könnyen megtanulható, felhasználóbarát rendszer. Adja magát! Töltsd le a programot, vagy okostelefonra a megfelelő appot, telepítsd és a chanellsek között keresd a HARC-ot! Van már egyébként Magyar CB-Rádió Klub és Magyar Rádióamatőr Klub is, de még minden nagyon kezdetleges állapotban van, lassan fejlődik, hiszen ez egy viszonylag új rendszer, de nagyon dinamikusan fejlődik. Egy biztos, nem zabál sok memóriát és a tapasztaltabbak is azt mondják, hogy sok adatforgalmat sem fogyaszt. Mindenestre ajánlott az óvatosság azon mobilos felhasználók számára, akik nem rendelkeznek korlátlan web előfizetéssel. 

Azt is hallottam, hogy simán elmegy 2G-n is, azaz ha lezabáltad a keretedet mással, akkor is tudsz zellózni vígan, WiFiről meg pláne. 

Remélem sokan összejövünk a HARC csatornán és távoli HARC tagokat is tudunk hívni egy kis skedre a 27MHz-en, mert nem pótolni akarjuk a rádiózás valódi és igazi élményét, csak segíteni ezzel a remek, rádiózásra hajazó alkalmazással.

Előre jegyzem meg kaján humorral, hogy a Zellon összejött QSO-kat ne írjátok be a HARC online logjába :-)

Joomla templates by a4joomla