You are not allowed to view shoutbox.

HARC NEMZETI VERSENY KÉT FORDULÓBAN

Újra lehet regisztrálni a versenyre, ami azért fontos, hogyha valaki kitelepül egy jó hegyre, ne találja szembe magát egy másik HARC-os állomással. Aki előbb lefoglalja a hegyet, az viheti. Persze lehet otthonról, sőt idén először a BURABU-ról is versenyezni. Sőt két fordulós ez a verseny! Az első 06.09-én szombaton reggel nyolctól 24 órán át tart, a második 24 órás forduló 23-án lesz.

REGISZTRÁLOK A VERSENYRE!

EDDIG ŐK REGISZTRÁLTAK!

A regisztráció azért fontos még, mert a versenyre regisztrált állomások egymás között különösen magas pontszámokat szerezhetnek, ha sikerül közöttük az összeköttetés! Regisztrálni a verseny kezdetéig lehetséges! Mivel két fordulós a verseny, idén külön győztest hirdetünk az első, a második versenyen, valamint az összetett kategóriában is. Ezért fontos, hogy mindkét versenyen gyártsd a QSO-kat, de csak ha az egyik időpontban érsz rá akkor is versenyezz velünk, hiszen legalább az egyik fordulóban lehetőséged van nyerni, vagy szép helyezést elérni.


SD CONTEST

A verseny időpontjának megválasztásánál azt az elvet követtük, hogy a HARC Nemzeti Versenyét pontosan ugyanabban az időpontban rendezzük meg, amikor a nagy nemzetközi klub a Sugar Delta is világbajnokságot hirdetett. Így egyszerre két versenyen oszthatjátok a sorszámot, de vigyázat, külön logot kell vezetnetek az SD versenyen. A HA hívójellel megcsinált SD versenyes összeköttetések természetesen a HARC verseny naplóba is bevezethetők és pontot érnek. Szóval érdemes ezeket mindkét helyre bejegyezni. 

A HARC VERSENY SZABÁLYAI

AZ SD VERSENY SZABÁLYAI (angolul)

109HA/BHC

Az idei verseny egyik különleges színfoltja lehet a 109HA/BHC versenyállomás.
A különleges hívójel a BURABU-n 109HA178 Peti és 109HA105 András által biztosított versenyállomásról fog szólni és nagyon várnak a rádió mellé minden HARC tagot!
Különösen az angolul jól tudó operátorok jelentkezzenek emailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), vagy szombat reggel 8 órakor, vagy érkezést követően a helyszínen, hogy az aznapi időbeosztást megcsinálhassátok. Ha lesztek néhányan, megvalósulhat a folyamatos üzem, azaz egy operátor mindig lenne a rádiónál és nyomhatná a CQ CONTESTET, írhatná a logokat. Kezdő, rádiósokat is szívesen fogadnak a versenyállomáson, ahol lehetőség nyílik az angol forgalmazás és a versenyzés megtanulására is.

Aki szeretne részt venni az eseményen, jelezze e-mailben a fenti e-mailek valamelyikén, váltsatok telefonszámot és beszéljétek meg, ki mikor tud a helyszínről rádiózni.

A helyiséget András, a teljes technikai felszerelést Peti biztosítja!

Ne feledjetek el kinyomtatott papírlogot vinni, de ha lesz nálatok internet, akkor regisztrálhatnátok a 109HA/BHC hívójelet is és azzal logolhattok online is!

EXTRA PONTOK

Sok sikert kívánunk mindenkinek és jó szereplést a 9. HARC versenyen, amelynek logjai az OB pontversenybe is beszámítanak, ezért kérünk mindenkit, hogy feltétlenül vigye be az online logba a versenyen létrehozott összeköttetéseket. Ha kitelepülésből dolgozol ezt utólag is megteheted. A versenyen nagyon szép pontszámok szerezhetők, ez az évvégi elszámolásban extra pontként adódik hozzá az Országos Bajnokságban elért eredményeitekhez, ami adott esetben több ezer pontot is jelenthet, szóval érdemes nyomni neki 9-én és 23-án szombaton.

Joomla templates by a4joomla