You are not allowed to view shoutbox.

EMU FIELD DAYS

2011 első hétvégéjén az EMU ismét megszervezi a kitelepülések versenyét. Akik szeretnek kimozdulni a kényelmes QTH-ról, hogy még izgalmasabb összeköttetéseket teremtsenek, tegyék magukat szabaddá szeptember 4-én és 5-én. Akik nem tudnak kitelepülni, azok is küldjenek logot, mert egy másik kategóriában ők is versenyezhetnek, vadászhatnak a kitelepülőkre.

Aki versenyezni szeretne, mint kitelepülő (FD team kategóriában) írjon egy levelet 14HF001 Tomas-nak (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) és írja meg kitelepülésének helyszínét, a résztvevő operátorok nevét és hívójelét, a tervezett állomás részleteit és kapni fog egy speciális hívójelet. Az első kitelepülő al 109HA/FD-001 hívójelet kapja, a második a 109HA/FD002-őt és így tovább. Egy kis cikk is megjelenik az EMU honlapján a jelentkezőkről, küldjetek hát képet tervezett kitelepülésetek helyszínéről!

Összeköttetéseket CW, AM, FM, SSB üzemmódokban létesíthettek a 26.220 MHz - 27.700 MHz közötti frekvenciatartományban. A hivatalos logot szintén a fenti e-mailről kérhetitek el, progresszív számot kell osztani!

FD Hunter kategóriában versenyeznek azok, akik nem tudtak kitelepülni. Nekik minél több kitelepülőt kell levadászniuk a jó helyezésért.

A két napos versenyről bővebb információkat itt olvashattok: http://www.emudx.com/2011-efd/

 

Joomla templates by a4joomla