You are not allowed to view shoutbox.

QSL lapok (FRISSÍTVE)

HA QSL A rádiózás nélkülözhetetlen velejárója a QSL lap. Ahogyan a terjedéses napok száma nő, úgy emelkednek napról napra az összeköttetéseké is. Azonban egy szép QSO nem teljesedhet ki a QSL lap nélkül. Most lehetőségetek van rendelés leadására. Mi több! - ötleteitekkel és photoshoppos jártasságotokkal segíthettek az új lapok designjának kialakításában is.

A terjedéses napok számával egyenesen arányosan nő a sikerrel létesített összeköttetéseké is. Sok különleges, és eddig csak áhított divízió jelent meg a közelmúltban a harc clusterben. Ne feledjük, hogy nem csak a partner számít különlegesnek, hanem mi is neki, így egy-egy ilyen QSO alkalmával jó eséllyel belefuthatunk abba a kérdésbe, hogy: "Is possible to change a QSL card?" azaz lehetséges, hogy lapot cseréljünk? A jelenleg futó QSL lapok már három évesek is elmúltak és bizony mindenkinél csökkentek a készletek. Ez arra sarkalta a HQ tagjait, hogy ismét QSL lap gyártásba kezdjünk. Ehhez azonban szükség van egy igényfelmérésre, hisz minden nyomda darabszám után tudja a kedvezményt biztosítani. Kérünk mond el a véleményed a főoldalon található szavazáson Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. kattintva e-mailban, hogy érdekel-e a HARC QSL lapja és ha igen hány darab.

 

 

HA QSL2

 

 

Egyúttal segítségeteket is szeretnénk kérni. Klubunk számára fontos, hogy a nemzetközi QSL porondon helytálljanak a magyar lapok, és azokat megelégedéssel és büszkeséggel "szórhassák" tagjaink szerte a nagyvilágba. Ha jól kezeled a képszerkesztő programokat, és áldozol néhány percet az ügy érdekében, előfordulhat, hogy a te terveid alapján készült lap (is) legyártásra kerül. Bármilyen témában dolgozhatsz, csupán annyi kikötésünk van, hogy a lapon szerepeljen a Hotel Alfa Radio Club felírat, valamint a klubbunk logója. Az elkészített munkádat Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. kattintva elküldheted.

Az árakról:

Minden nyomda a megrendelés nagyságától teszi függővé a darabonkénti árakat. Célszerű tehát a lehető legnagyobb darabszámra törekedni. Jelenleg több nyomda árajánlatát várjuk, így a lent közölt árak képlékenyek és azokat csak téjékoztató jelleggel publikáljuk.

Várható költségek:

1000 db 23,-Ft/db

2000 db 18,-Ft/db

3000 db 18,-Ft/db

Természetesen itt nem a kötelező rendelés számot kell érteni, hanem az összes leadott igény alapján kalkulált árakat. Rendelhetsz akár 100 darab lapot is. Azonban azt se felejtsd el, hogy két újragyártás közt (igényektől függően) akár több év is eltelhet. Érdemes ezért jól bespájzolni.

FRISSÍTÉS:

Nem kellett sokat várni az első ötlet megvalósítására. HA178 Peti, HA076 Fityek, HA1979 Szabi és jómagam HA185 Acsi ötleteléséből megszületett az első újfajta lap.

 

Front
Valamint annak új hátoldala:
back


Természetesen továbbra is várjuk az ötleteiteket az Új lapokkal kapcsolatban. Mivel az idő sürget, és hamarosan elindul a lapok legyártatása Április 1. a QSL tervek beérkezésének utolsó határideje. Amennyiben rendelést szeretnél leadni, megteheted a fenti elérhetőségen, a darabszám, illetve a típus megjelölésével Április 15. ig. Várhatóan 2 hetet vesz majd igénybe a gyártás, ezután kerülnek kipostázásra utánvétes küldeményként a rendelt lapok.

 

Joomla templates by a4joomla