You are not allowed to view shoutbox.

Az OB állása az augusztusi futam után

Attila hatalmas előnyre tett szert a DXCC futamon, hiszen itt szorzóként működött, a HARC küzdelmek esetében először, az elért divíziók száma. Sajnos mindössze négy tagunk hozott pontokat ezen a futamon. Attila idén a legmagasabb versenyen eddig megszerzett rekord pontszámmal 2310 pontot hozott augusztus utolsó szombatján.

Attila előnye így közel 3000 pontra nőtt, talán úgy is megnyerné a bajnokságot, ha idén többet nem versenyezne. Az őt "üldözők" tábora sem változott jelentősen. 109HA182 Silvius igaz kezd leszakadni, mert a sok pontot hozó augusztusi futamról le kellett mondania munkaügyek miatt, így 1979 Szabolcs keményen szorongatja a mostanában már szilasligeti QTH-ról rádiózó operátort.

A középmezőnyben jelentős változások történtek, 109HA037 Joe feljött a negyedik helyre, tette mindezt úgy, hogy idén csak egy versenyen és egy futamon vett részt. Az ötodik az idén szintén csak két futamott kihagyott 1220 Roland és 1972 Dugó is féltheti hatodik helyét, ha Acsi vagy Józsi kicsit beleerősít a következő futamon.

Szombaton itt a szüreti mulatság ideje. Még mindig lehet keményen beleszólni a bajnokságba. Ezen a versenyen is szerezhető akár több száz pont is lelkes versengéssel, de a legjobb érzés mindig az, hogy kitelepülve egy szép szőlőhegyen, vagy présháznál a dombtetőn, halljuk újra egymást.

Reméljük koccintunk is majd!

A HARC ORSZÁGOS BAJNOKSÁGÁNAK ÁLLÁSÁT ITT TÖLTHETITEK LE

 

Joomla templates by a4joomla