You are not allowed to view shoutbox.

HARC OB állása a SOTA I. futam után

A végeredmény még nem hivatalos, ha valaki nem látja magát jelezze!

 

Az aranyérem ismét Attila2-höz került, aki idén második legjobb eredményét hozta 210 ponttal. A második helyen a dobogóról eddig rendszerint éppenhogy lecsúszó Dugó szerepel 84 ponttal és ha 109HA182 nem szerez nyamvadt 2 pontot ezen a futamon, akkor fel is jött volna a harmadik helyre az összetettben Dugo. 109HA1979 Szabolcs ismét bronz érmet szerzett, alig nyolc ponttal maradt le a második helyről, de az összetettben feljött a második helyre.  A negyedik legjobb eredmény 109HA888 Mityáé, aki mindössze egy ponttal bizonyult jobbnak 109HA979-nél, aki most először szállt be az OB-ba és rögvest a 12. helyen kezdte a bemutatkozást. 979 az 5. versenyen is részt vett, nemsokára még előkelőbb helyezésre számíthat.

Mindössze két új HARC taggal bővült a lista és sajnos sokan vannak olyanok, akik most nem vállalták a hegymászást.

 Az 5. versenyen eredményeiről szóló versenylogokat 2010.05.23-áig küldjétek be. Valamennyi eredmény felkerül az OB eredménytáblájára.

Mivel az OB-ben nincs csapat csak egyéni eredmény a csapatok valamennyi pontját az a csapattag írhatja jóvá az OB ponttáblán, aki az adott csapatból jelenleg a legelőkelőbb helyen áll. Ha a csapattagok közül még senki sem helyezte magát az OB-n akkor a csapattagoknak nyilatkozni kell arról, hogy ki lesz a kezdenyményezett.

Ha valamennyi csapattag szeretné folytatni a versengést, lehetőség van a versenyben elért pontszám/csapattagok létszáma osztásra is! De erről nyilatkozni kell emailben. Ha ezt nem teszitek meg, akkor automatikusan az eddig legtöbb OB pontot gyűjtő HARC tag kapja a versenyben a csapat által elért valamennyi pontot!

Joomla templates by a4joomla