You are not allowed to view shoutbox.

Március 15-ei bánkúti kitelepülés

Na megvolt a mai Bükki/Bánkúti autós kitelepülésem, fent voltam délután 2-től majdnem 7-ig, nem sokat engedtem el a májkit:) Autóval mentem a hideg télies szeles idő miatt, kocsiban ülve szélvédett helyen tűrhető volt az idő.

 A bánkúti parkolóban, aztán meg a NATO radarhoz vezető úton állomásoztam. Stalker 9 és egy Sirio ML 145 segítségével rádiózgattam. Kb. egy jó 100 km-es körben lehetett rádiózni, ebből a pozicióból. Gyalog felmenve a konkrét hegycsúcsra, stabil antennát telepítve ez természetesen sokkal jobb is lehetne, de így is volt bő elég partner, meg is lepődtem, hogy ennyien CB-éznek.

 

 

 A PMR-hez szinte nem is nyúltam, csak az ismert freebandes átjátszókon néha bemondtam, hogy figyelőbe vagyok CB-n, várom a hívásokat. Neveket nem jegyeztem fel mindet, de Miskolc, Sátoraljaújhely,Salgótarján, Rétság, Balassagyarmat, Karcag, Jászivány, Debrecen, Nyíregyháza, Nagykálló, Balkány, Gávavencsellő, Füzesabony, Kazincbarcika,Szilvásvárad, Eger, Mezőcsát, Edelény stb. mind igen jól jöttek.Fogok többször is így kitelepülni :)

Köszönöm az ellenállomásoknak a QSO-kat!

109HA559 ”Bodó 1” Miskolc

 
 

 
 

 
 

Joomla templates by a4joomla