You are not allowed to view shoutbox.

JÖN A IV. HARC VERSENY !!!

Már néhány napja megkezdődött az előzetes regisztrálás itt a honlapon. A verseny időpontja 2009. november 7. szombat 8-24 CET. Idén először lehetőség nyílik arra is, hogy a bevett csapatok megtarthassák korábbi HC kódjukat, ha az azt megelőző verseny korábbi csaptából legalább ketten neveznek a következő versenyre és ezt a nevezéskor kérelmezik. Így az új csapatok már nem kaphatnak a 109-es divízióban, csak magasabb sorozatszámú suffixet. Ez a szabály is több versenyző kérésére módosult. Megtarthatják HC suffixüket abban az esetben is, ha a korábbi versenyek során már legalább kétszer használták ezt a kódot.

A HARC levelezőlistájának egyöntetű véleményét figyelembe véve idén megnöveltük a nemzetközi összeköttetések pontértékét, azaz 25 pont lett az európai QSO és 50 az Európán kívüli összeköttetés. A legfontosabb változás pedig az, hogy a belföldi mozgó állomásokért csak akkor kaphatnak versenyzőink pontot, ha azok 11 méteres hívójellel rendelkeznek.


A kód indítója 109HA005 Attila lesz. Kérjük a nevezőket, hogy alaposan tanulmányozzák a versenyszabályzatot , mielőtt belevágnak a HARC legnemesebb harcába, azaz a IV. HARC versenybe. Senki se hagyja ki!!!

Joomla templates by a4joomla