You are not allowed to view shoutbox.

Szlovák CB Versenyek

Különleges DX élményeket szerezhettek a következő hónapokban, ha szlovák állomásokra vadásztok a középső csatornákon FM üzemmódban. 2009. április 25-én este 22 órakor startol az első Cseh-Szlovák CB-s verseny és 26-án hajnali 2-kor ér véget. Lesz egy másik jelentősebb CB-s aktivációjuk éppen a mi versenyhétvégénken, azaz 2009.05.09-én és 10-én. Az Éter Határok Nélkül aktiváción szintén FM üzemmódban érdemes velük felvenni a kapcsolatot, számos állomásuk 2000 feletti hegyekből dolgozik majd, remek mókának ígérkezik. Ez a verseny este 20 órakor kezdődik és 12 órán át tart egész éjszaka.

- Cseh-szlovák CB-verseny oldala   -  sajnos jelenleg nem működik, remélem mire Ti nézitek már menni fog
- Éter bez Hranic 2009 - ez az aktiváció lesz a mi versenyünk éjszakáján, tehát este 20 órától éjfélig logolhatjátok őket pontokért!
- Itt nézhetitek meg kik és hová jelentettek be aktivációt erre a megmozdulásra

Északi szomszédunknál hasonlóan dinamikusan fejlődik a 11 méteres DX élet, mint nálunk, a csehekkel együtt még aktívabbak is nálunk. Sajnos közülük is kevés az angolul (esetleg) magyarul beszélő operátor ezért javaslom, hogy főként szlovákul hívjátok meg őket. a gyorstalpaló szlovák QSO-t itt sajátíthatjátok el. Célszerű magatokkal vinni kinyomtatva a versenyre és próbálkozni a szlovák "Expedicijákkal".

 Lesz közöttük egy HARC-os állomás is, aki persze a magyar versenyen idul, de Expedicija Podjavorie, valamint 330HA/HC1 néven gyakorta bejelentkezik majd. a 109HA150,109HA182, 109HA415 által alkotott csapat a hazánkhoz legközelebb eső 1000 méteres Jávoros-hegy déli lejtőire települ ki, hogy a magyar versenyzőket elérje, de lévén Szlovákiából lesznek, szeretettel üdvözlik majd a többi szlovák versenyzőt is a másik versenyen.

Joomla templates by a4joomla