You are not allowed to view shoutbox.

Félidőhöz közeledik a HARC OB 2012

 Az idei bajnokság kezd izgalmassá válni és ez főleg azoknak az új tagoknak köszönhető, akik észrevették mekkora élmény és ösztönző erő nézegetni a tabellát a cluster statisztika menüpont alatt és a clusteren akár a versenytársakat is hozzásegíten egy-egy új DXCC-hez, ritka állomáshoz.

Bővebben: Félidőhöz közeledik a HARC OB 2012

HARC NEMZETI VERSENY KÉT FORDULÓBAN

Újra lehet regisztrálni a versenyre, ami azért fontos, hogyha valaki kitelepül egy jó hegyre, ne találja szembe magát egy másik HARC-os állomással. Aki előbb lefoglalja a hegyet, az viheti. Persze lehet otthonról, sőt idén először a BURABU-ról is versenyezni. Sőt két fordulós ez a verseny! Az első 06.09-én szombaton reggel nyolctól 24 órán át tart, a második 24 órás forduló 23-án lesz.

REGISZTRÁLOK A VERSENYRE!

EDDIG ŐK REGISZTRÁLTAK!

Bővebben: HARC NEMZETI VERSENY KÉT FORDULÓBAN

8. HARC VERSENY - BESZÁMOLÓK

Remek versenyen vehettek részt azok, akik november 12-én szombaton velünk rádióztak. A terjedés is kegyes volt ezúttal ismét sokan megmozdultak, sőt rekordok is megdőltek. Cikkünkben beszámolókat olvashattok azoktól, akik részt vettek a versenyen, beszámolókat küldhettek a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!

Bővebben: 8. HARC VERSENY - BESZÁMOLÓK

HARC OB 2011

 

Végetért a HARC történetének második OB-je. Új bajnokot avattunk és az új pontozási rendszer is jól vizsgázott. A tabellán 53 tagtársunk szerepel, ami azt jelenti, hogy a teljes tagság 10%-a küldött idén logokat rendszerünkbe.

Bővebben: HARC OB 2011

EMU FIELD DAYS

2011 első hétvégéjén az EMU ismét megszervezi a kitelepülések versenyét. Akik szeretnek kimozdulni a kényelmes QTH-ról, hogy még izgalmasabb összeköttetéseket teremtsenek, tegyék magukat szabaddá szeptember 4-én és 5-én. Akik nem tudnak kitelepülni, azok is küldjenek logot, mert egy másik kategóriában ők is versenyezhetnek, vadászhatnak a kitelepülőkre.

Bővebben: EMU FIELD DAYS

Joomla templates by a4joomla