You are not allowed to view shoutbox.

A Karácsonyi verseny végeredménye

Remek hangulatot hozott az idén Bozont rádiós barátunk által szervezett Karácsonyi verseny.
Sajnos végül csak öt állomás küldött logot. A versenyt, kimagasló teljesítménnyel, a Széchényi-hegyet aktiváló 109HA005 Attila sportárs nyerte, aki aznap 265 érvényes összeköttetéssel abszolút rekordot állított be a XXI. századi CB-s életben.

Bővebben: A Karácsonyi verseny végeredménye

Izgalmas versenyre számíthatunk ismét

A jelentkezők névsorát tekintve újra remek esemény van készülőben. 2008. november első napján, szombaton számos HARCos kitelepül, főként magasabb pontokra, hogy ismét beszélgethessen egy jót a többiekkel. A megmérettetés másodlagos. Cikkünk írásának pillanatáig 26 versenyállomás jelentkezett a HARC II. versenyére, ebből 5 kollektív állomás, ami azt jelenti, hogy összesen 32 klubtag szánta rá magát, hogy ezt a napot egy jó kis DX-szel tölti majd.

A VERSENYEN LEHETŐSÉG SZERINT A 27470USB-t, VALAMINT A 27305FM-et RÉSZESÍTSÉTEK ELŐNYBEN, MINT QSY FREKVENCIÁKAT, HOGY KÖNNYEN EGYMÁSRA TALÁLHASSUNK!

Bővebben: Izgalmas versenyre számíthatunk ismét

2. HARC VERSENY - ÚJABB INFORMÁCIÓK!!!

 Klubunk 2008. november 1-jén, szombaton, ismét megrendezi versenyét. A verseny reggel 8 órakor indul és éjfélkor ér véget. A tavaszi sikerből kiindulva csak jó lehet ez a kis hétvégi kaland, mindenkit bíztatunk, hogy tegye szabaddá ezt a napot és készüljön fel élete egyik legizgalamasabb DX kalandjára. A szabályok az első versenyhez hasonlóan kötetlenek lesznek, lehet kitelepülni, otthon maradni, adóvevőt váltani, antennát cserélni...stb. A lényeg hogy jól érezzük magunkat és minél többen rádiózzunk aznap. Az őszi verseny csak annyiban tér el a tavaszitól, hogy lesz benne egy kis extra játék, a Mindenszentek Kódja, amelynek részletes leírását cikkünk végén olvashatjátok!

Bővebben: 2. HARC VERSENY - ÚJABB INFORMÁCIÓK!!!

Joomla templates by a4joomla