You are not allowed to view shoutbox.

109HA178 Petya első aktivációja

 2011.01.22-én szombaton, a korábbi terveknek megfelelően, Laci barátommal kitelepültünk a Kő-hegyre. A Gerecsében 310 méter magasan lévő kitelepülési pontra. Az időjárás igazán kegyes volt hozzánk, így gyönyörű napsütéses időben kezdhettük meg az éter "bombázását".

Bővebben: 109HA178 Petya első aktivációja

109HA/RRK

 Megszületett a HARC első különleges hívójelet használó kollektív állomása a Rákosmenti Rádiós Körnek köszönhetően. A 2009-ben verbúválódott csapatot nem csak az köti össze, hogy közel élnek egymáshoz a Rákos-patak vízgyűjtő területén, hanem számos különleges aktivációt szerveztek az elmúlt években.

Bővebben: 109HA/RRK

Március 15-ei bánkúti kitelepülés

Na megvolt a mai Bükki/Bánkúti autós kitelepülésem, fent voltam délután 2-től majdnem 7-ig, nem sokat engedtem el a májkit:) Autóval mentem a hideg télies szeles idő miatt, kocsiban ülve szélvédett helyen tűrhető volt az idő.

Bővebben: Március 15-ei bánkúti kitelepülés

Go To GREEN Camp

Ismét kitelepülés a Margitán !!! Máj-21-24.-ig Megrendezésre kerül a Go To Green Camp elnevezésű Military jellegű kitelepülés.

Bővebben: Go To GREEN Camp

Szeles nemzeti ünnep kitelepülésekkel

Többen is kiszaladtak az elmúlt hétfőn különféle magaslatokra, a nagy szél és a csípős koratavaszi időjárás ellenére. Sajnos mindenki akkor ment és oda ahová tudott, de azért így is születtek szép DX-ek.

Bővebben: Szeles nemzeti ünnep kitelepülésekkel

Joomla templates by a4joomla