You are not allowed to view shoutbox.

DX aktivációk

109HA178 Petya első aktivációja

 2011.01.22-én szombaton, a korábbi terveknek megfelelően, Laci barátommal kitelepültünk a Kő-hegyre. A Gerecsében 310 méter magasan lévő kitelepülési pontra. Az időjárás igazán kegyes volt hozzánk, így gyönyörű napsütéses időben kezdhettük meg az éter "bombázását".

Bővebben: 109HA178 Petya első aktivációja

109HA/RRK

 Megszületett a HARC első különleges hívójelet használó kollektív állomása a Rákosmenti Rádiós Körnek köszönhetően. A 2009-ben verbúválódott csapatot nem csak az köti össze, hogy közel élnek egymáshoz a Rákos-patak vízgyűjtő területén, hanem számos különleges aktivációt szerveztek az elmúlt években.

Bővebben: 109HA/RRK

Go To GREEN Camp

Ismét kitelepülés a Margitán !!! Máj-21-24.-ig Megrendezésre kerül a Go To Green Camp elnevezésű Military jellegű kitelepülés.

Bővebben: Go To GREEN Camp

Március 15-ei bánkúti kitelepülés

Na megvolt a mai Bükki/Bánkúti autós kitelepülésem, fent voltam délután 2-től majdnem 7-ig, nem sokat engedtem el a májkit:) Autóval mentem a hideg télies szeles idő miatt, kocsiban ülve szélvédett helyen tűrhető volt az idő.

Bővebben: Március 15-ei bánkúti kitelepülés

Szeles nemzeti ünnep kitelepülésekkel

Többen is kiszaladtak az elmúlt hétfőn különféle magaslatokra, a nagy szél és a csípős koratavaszi időjárás ellenére. Sajnos mindenki akkor ment és oda ahová tudott, de azért így is születtek szép DX-ek.

Bővebben: Szeles nemzeti ünnep kitelepülésekkel

2010 első két kitelepülése

 Mi tagadás, amióta olvastam a "400 HARC-os" című cikket nem aludtam nyugodtan az utóbbi időszakban tanúsított inaktíváltságom miatt.  De ami miatt legfőképp nem tudtam aludni  az a szilveszter éjszaka utáni  forgó ágyam volt, ami délkörül kivetett magából. Engedve 109HA1972 Dugó csábításának az év második napján is hegyen voltam, de csak mint beosztott segédfékező, mivel az érdemi munkát teljes egészében Ő végezte Dobogókőn.

 

Bővebben: 2010 első két kitelepülése

Az év utolsó nagyobb aktivitása

 Sopronban és Tokaj-hegyen voltak aktívak klubunk tagjai, nevezetesen 225, 991, 1979, 814 és 727 akik több tucat összeköttetést legyártottak hegyi kitelepülésekből. Beszámolót a soproni csapattól már kaptunk,  Vásárosnaményből pedig 109HA116 Bundi lepett meg minket néhány videóval, amelyen a Tokaj-hegyi aktivátorok hallhatóak: [1] [2] [3]

Az időjárás kamera meg ilyennek látta a kitelepülést a Tokaj-hegyen!

 

 

Bővebben: Az év utolsó nagyobb aktivitása

Joomla templates by a4joomla