You are not allowed to view shoutbox.

DX aktivációk

Apró lehetőség Őrülteknek...

...ebben a terjedésszegény időszakban.
109HA415/P aktivációja hozhat némi enyhülést azoknak, akik logó orral hallgatják a fehérzajt egész álló nap. Péter barátunk a főváros környékén és a Kékestetőről is hallható volt az elmúlt időben számtalan kitelepülésével, sokan logolták. Most Vas megye déli részén állítja fel ideiglenes QTH-ját 2008. november 19-én és 23-ig elérhető Gersekarát "ormairól".

Bővebben: Apró lehetőség Őrülteknek...

Befejeződött a HARC 2. versenye

Érkeznek a versenynaplók, még mindenki a fantasztikus hangulatról beszél.  Valóban remek volt szombaton rádiózni veletek. Akik még nem küldték a logot, itt azt is megtudhatják, miként küldhetik be!

Bővebben: Befejeződött a HARC 2. versenye

HARC aktiváció először Afrikából

 147/109HA018 hívójellel rádiózott Gyuri barátunk Észak-Afrikából 2008. 07.31.-08.09-ig. Elmondása szerint számos európai és egy amerikai állomással is QSO-zott, rendszerint kézből QRP, ezért logot nem írt. Hazánkkal is sikerült összeköttetésbe lépni. A képek mellett letölthetitek az a hangfelvételt is, amit Gyuri készített, 109HA415 és 109HA182 péceli antennapróbájáról, amelyben a szebben hallható állomás 109HA013 Gábor, aki az antennapróba ellenállomása volt éppen Nagyvenyimből.

Bővebben: HARC aktiváció először Afrikából

330HA/DX

109HA700 Lala lesz az első tagunk, aki hivatalosan is rádiózni fog a Tátrából.
4 napot fog a 330-as divízióban tartózkodni, több esetben 2000 méteres magasságban telepíti majd fel hordozható QTH-ját. Reméljük minél több hazai állomással is sikerül kapcsolatot teremtenie.

Bővebben: 330HA/DX

Képek a találkozóról

Ebben a cikkben számos képet láthattok, amelyek a HARC első találkozóján készültek 2008 júliusának első hétvégéjén.

Bővebben: Képek a találkozóról

HARC tag Marconi hazájában, az egyes divízióban is!

Klubunk az elmúlt 4 év alatt valóban nemzetközivé vált, hiszen a történelmi Magyarország legtöbb divízióján túl, már csatlakoztak hozzánk magyarul nem is beszélő külföldi DX-erek, vagy hazánktól távolabb élő, ott dolgozó magyar barátaink is.

Bővebben: HARC tag Marconi hazájában, az egyes divízióban is!

Versenylogok beküldése

 Lezajlott a verseny, mindenkitől várjuk a versenynaplókat, ha van rá lehetőségetek és időtök, a gyorsabb feldolgozást segítve kérem, hogy az alábbi Excell táblázatba vigyétek be a logokat. Bennehagytam néhányat az én logbookomból is iránymutatónak, ezeket természetesen töröljétek a fileból. Nagyon várjuk a hangfelvételeket, fényképeket és videókat is. Nyugodtan küldhettek bármit, hiszen főként a videókat és a képeket csak dedikáltan tesszük közzé, azaz csak tagok számára lesz majd látható!

Bővebben: Versenylogok beküldése

Joomla templates by a4joomla