DX aktivációk

CRAZY WEEKEND

 2008. december 13-án este nyolc előtt pár perccel 109HA415 Péter és 109HA150 Soma kezdte a spontán őrületet a Kékestetőről. 20 perc alatt mintegy 10 összeköttetést csináltak HARC tagokkal. Antennájukat az adótornyot védő kerítésre szerelték fel, Remekül működött mindkét állomás. Egész kora hajnalig nyomták a PTT-t, ketten 43 összeköttetést gyártottak, sajnos csak troposzférikus szinten. A hír hallatán 109HA114 is felszaladt a dombokra, 109HA005 pedig még aznap átjött Budapestre a Misina-tetőről, a Széchényi-hegyre, ahol egészen másnap délutánig volt aktív. Képek, logok videók a cikkben!

 

Bővebben: CRAZY WEEKEND

ÉVVÉGI ÉTERI MALACKODÁS

 Mindenki ki van már éhezve egy kis pihenésre, rádiózásra. Négy éves születésnapját ünneplő Clubunk 2009-ben 12+1 DX napot rendez, amelyeket HARC RADIO DAY-nek hívunk majd. Minden hónap utolsó szombatján lehet majd kitelepülni és extra pontokat szerezni a diplomához. Az év végén pedig lesz egy dupla HARC-DAY, ahol az is eldől ki volt a legeredményesebb abban az évben a HARC napokon.

Bővebben: ÉVVÉGI ÉTERI MALACKODÁS

Beszámoló a szombati kitelepülésről

Ki a teleppel szombaton! Új mozgalmat hirdettünk, az első ilyen többszereplős kitelepülésre november utolsó szombatján került sor. Várjuk valamennyi résztvevő szöveges-képes-hangos beszámolóját a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Bár az időjárás nem kedvezett november 29-én a rádiós kitelepüléshez, a troposzférikus terjedést mégis elősegítette.

Bővebben: Beszámoló a szombati kitelepülésről

Apró lehetőség Őrülteknek...

...ebben a terjedésszegény időszakban.
109HA415/P aktivációja hozhat némi enyhülést azoknak, akik logó orral hallgatják a fehérzajt egész álló nap. Péter barátunk a főváros környékén és a Kékestetőről is hallható volt az elmúlt időben számtalan kitelepülésével, sokan logolták. Most Vas megye déli részén állítja fel ideiglenes QTH-ját 2008. november 19-én és 23-ig elérhető Gersekarát "ormairól".

Bővebben: Apró lehetőség Őrülteknek...

Joomla templates by a4joomla