You are not allowed to view shoutbox.

NAGYPERPÉ 2020


A Hotel Alfa Radio Club idén is bíztatja tagjait, hogy necsak (f)otelafásként rádiózzanak otthonról, hanem szereljék fel magukat kitelepülésre alkalmas antennákkal, hordozható rádiókkal, akkumulátorokkal, és irány egy csendes magaslat, ahol zajoktól, zavaroktól mentesen léphetsz összeköttetésbe akár az ország másik végéről rádiózó HARC-os társaddal. Szóval kitelepülés közben érnek a legszebb élmények, ezért is rendezzük meg évről évre a NAGYPERPÉ sorozatot. A "futamok", azaz az időpontok hétvégén vannak, és mindössze 4 órát kell szánni arra, hogy kitelepülésből dolgozz, persze rádiózhatsz többet is, de a potszámításnál a kiírt szombati napon 14 órától 18 óráig megszerzett pontok számítanak.

Bővebben: NAGYPERPÉ 2020

Gratulálunk Sanyinak és a HARC OB résztvevőinek!

109HA853 Sanyi zsinórban harmadik alkalommal nyerte meg a HARC OB HA-t, a NAGY/P sorozatban is ő bizonyult a legjobbnak, és idén újra sikerült győznie a HARC DX bajnokságban is.

Bővebben: Gratulálunk Sanyinak és a HARC OB résztvevőinek!

KÖZLEMÉNY

Kedves TAGOK!

A honlapunk 2017 októberében összeomlott. Azóta folyamatosan azon dolgozunk, hogy helyreállítsuk az elveszett tartalmakat, adatbázisokat. Az átmeneti időszakban előfordulhat, hogy évekkel ezelőtti, helytelen információkat találsz. Igyekszünk a hibákat kijavítani, türelmeteket köszönjük.

A HARC Clustere és Online logrendszere működik, legyetek kedvesek aktívan használni, összeköttetéseitek naplózására.

 

 

 

Nagyperpé 2019.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is érdemes lesz kitelepülni!

 

Bővebben: Nagyperpé 2019.

DX HUNTERS

 

<iframe width="180" height="225" src="http://www.dxhunters.info/widget/widget.php" frameborder="0"></iframe>

Joomla templates by a4joomla