You are not allowed to view shoutbox.

NAGY/P történelem

Sokan hiányoltátok a korábbi évek NAGY/P eredményeit. Gondoltam, amíg nem rendeződik az az oldal a clusterben ide felteszem őket.

Bővebben: NAGY/P történelem

Szerezz diplomákat rádiózással!

Korábban is voltak már erre kísérletek, de most páran ismét összefogtak a HARC tagok közül, hogy elismerő oklavelekkel jutalmazzuk azok teljesítményét, akik sok, és figyelemreméltó eredményt érnek el a Hotel Alfa Radio Club tagjai közül. A most meghirdetett diplomák managere 109HA1501 Gábor. Az elismeréseket a 2021.01.01. után elért eredményekre kérhetitek. Az elbírálás alapja a HARC online clusterébe bejegyzett log. Az alábbiakban pedig megtekinthetitek, hogy milyen feltételeket kell teljesíteni ahhoz, hogy megszerezzétek az adott diplomát.

Bővebben: Szerezz diplomákat rádiózással!

Boldog Karácsonyt!

Találkozunk odafent FóKa!

Utálok gyászhíreket kirakni. Sajnos mostanában egyre többet kellett. Mindegyik fáj, de most különösen, mert egy hozzám is közelálló, közel lakó barátot vesztettünk el. 109HA520 eltávozott közülünk. Isten Veled kedves Karcsi!

Bővebben: Találkozunk odafent FóKa!

Nagyon Nagyperpékek voltatok!

Amikor elindult a NAGY/P nem igazán reménykedtünk, hogy a téli fordulók sikeresek lesznek. Ehhez képest idén az augusztusi időpontra érkezett a legkevesebb log. A decemberi, utolsó futam egész sikeres volt a kitelepülési kedvet illetően.

Bővebben: Nagyon Nagyperpékek voltatok!

Joomla templates by a4joomla