You are not allowed to view shoutbox.

Hírek

2020.09.12. - A legnagyszerűbb HOTEL ALFA NAGY/P

Óvatos becslések szerint 100 körül lehetett azoknak a rádiósoknak a száma, akik ezen a napon mikrofont ragadtak és részt vettek az éteri találkozásban, azaz vadásztak egymásra a HARC NAGY/P aktivitása idején.

Bővebben: 2020.09.12. - A legnagyszerűbb HOTEL ALFA NAGY/P

Küldj elektronikus QSL lapot!

És spórolj meg egy csomó pénzt!
109HA2247 Tamás tagtársunk jóvoltából az is szerkeszthet magának hotel alfás elektronikus visszaigazoló lapot (eQSL), akinek nincsenek grafikai ismeretei.

Bővebben: Küldj elektronikus QSL lapot!

Búcsúzunk a Mutatványostól

109HA2006 értesített arról, hogy régi barátunk, rádiós társunk Farkas Endre (Mutatványos) 109HA2611 február utolsó hetében elhunyt. Részvétünk a családnak, és a szűkebb baráti körnek. Nyugodjék békében!

NAGYPERPÉ 2020


A Hotel Alfa Radio Club idén is bíztatja tagjait, hogy necsak (f)otelafásként rádiózzanak otthonról, hanem szereljék fel magukat kitelepülésre alkalmas antennákkal, hordozható rádiókkal, akkumulátorokkal, és irány egy csendes magaslat, ahol zajoktól, zavaroktól mentesen léphetsz összeköttetésbe akár az ország másik végéről rádiózó HARC-os társaddal. Szóval kitelepülés közben érnek a legszebb élmények, ezért is rendezzük meg évről évre a NAGYPERPÉ sorozatot. A "futamok", azaz az időpontok hétvégén vannak, és mindössze 4 órát kell szánni arra, hogy kitelepülésből dolgozz, persze rádiózhatsz többet is, de a potszámításnál a kiírt szombati napon 14 órától 18 óráig megszerzett pontok számítanak.

Bővebben: NAGYPERPÉ 2020

Gratulálunk Sanyinak és a HARC OB résztvevőinek!

109HA853 Sanyi zsinórban harmadik alkalommal nyerte meg a HARC OB HA-t, a NAGY/P sorozatban is ő bizonyult a legjobbnak, és idén újra sikerült győznie a HARC DX bajnokságban is.

Bővebben: Gratulálunk Sanyinak és a HARC OB résztvevőinek!

KÖZLEMÉNY

Kedves TAGOK!

A honlapunk 2017 októberében összeomlott. Azóta folyamatosan azon dolgozunk, hogy helyreállítsuk az elveszett tartalmakat, adatbázisokat. Az átmeneti időszakban előfordulhat, hogy évekkel ezelőtti, helytelen információkat találsz. Igyekszünk a hibákat kijavítani, türelmeteket köszönjük.

A HARC Clustere és Online logrendszere működik, legyetek kedvesek aktívan használni, összeköttetéseitek naplózására.

 

 

 

Hotel Alfa Adatvédelmi Irányelvek

 

Adatvédelmi Irányelvek

Kérjük, olvassa el az alábbi adatvédelmi irányelveket az Hotel Alfa alkalmazással kapcsolatban:

1. Személyes adatok gyűjtése és felhasználása

A Hotel Alfa alkalmazás csak az alábbi személyes adatokat gyűjti és használja fel:

  • Felhasználónév
  • Email cím
  • Felhasználói preferenciák

2. Adatbiztonság

A Hotel Alfa szigorú adatvédelmi intézkedéseket alkalmaz az Ön személyes adatainak védelme érdekében.

3. Adatmegosztás

A Hotel Alfa nem oszt meg személyes adatokat harmadik felekkel.

4. Kapcsolattartás

Ha bármilyen kérdése van az adatvédelmi irányelveinkkel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ezen adatvédelmi irányelvek 2024. február 14-én kerültek frissítésre.

Joomla templates by a4joomla