UFO-kat láttak Pest megyében !!!

Kategória: Fontos információk
Megjelent: 2009. január 12. hétfő, 16:08
Írta: Gyuri
Találatok: 4446

UFO=Unidentified Frequency Observer, azaz azonosítatlan frekvencia megfigyelő. Általános infó az NHH mérőautók mai aktivitásáról. NO PARA!

 

 Az elmúlt napokban tapasztaltuk, hogy észak Magyarország egyes részein az NHH mérőautói  az eddiginél szolatlanul nagyobb számban jelentek meg. Veresegyház, Fót, Őrbottyán Vác, Vácrátótról egyaránt jeleztek aktivitást "hirszerzőink". Az aktivitásról bővebb információt jelenleg nem tudtunk szerezni, aki esetleg ebben segíteni tud jelezze a szerkesztőségnek.

Mint köztudott az NHH-nak elkobzási jogosultsága van, ami a magántulajdon sérelme. Persze a készülékekhez történő hozzáférés biztosítása komoly mérlegelés kérdése, mert lehet, hogy az NHH-s ember pofánveréséért kiszabott pénzbirság kevesebb, mint a rádiód,  vagy akár a rádióid ára.

A pontos adatok kiderítése folyamatban, hírszerző hálózatunk munkálkodik a konkrét tények felderítésén. Ha lesz több infó, publikálom.

Béke Veletek 018 Gyuri
(a humoros részeket 182 Silvius disznókodta bele Gyuri művébe, kivéve a pofánverést, mert az original 018...bocsi)

A cikkbe helyezett képek korábbi felvételek, köszönet érte 109HA185-nek. Szerkesztőségünk továbbra is vár UFÓ-król készült valódi felvételeket a kedves olvasóktól, hogy mások is megismerhessék ezeket a szép és különleges járműveket.

Javasolnám, ha valaki jártában keltében ilyen UFO-ba botlik, próbálja meg velük felvenni a kapcsolatot, mielőtt még ők kezdeményezik ezt. Kedvesen udvariasan közeledjünk az idegen lények felé, mindenképen barátságosan. Fotóriporterünk, Acsi levelében kifejti, hogy az UFO-k pilótái nincsenek felruházva a házkutatás jogával. Így ha kopogtatnak, lennie kell egy rendőrnek, egy házkutatási parancsnak, és két független tanunak az intézkedéskor. Így egy pofánverést megspórolhatunk :)