Kezdőlap

ÉVVÉGI ÉTERI MALACKODÁS

Kategória: DX aktivációk
Megjelent: 2008. december 12. péntek, 15:16
Írta: Silvius
Találatok: 3403

 Mindenki ki van már éhezve egy kis pihenésre, rádiózásra. Négy éves születésnapját ünneplő Clubunk 2009-ben 12+1 DX napot rendez, amelyeket HARC RADIO DAY-nek hívunk majd. Minden hónap utolsó szombatján lehet majd kitelepülni és extra pontokat szerezni a diplomához. Az év végén pedig lesz egy dupla HARC-DAY, ahol az is eldől ki volt a legeredményesebb abban az évben a HARC napokon.


Ennek "főpróbáját" szeretnénk közreműködésetekkel megtartani 2008. december 29-én és 30-án. Hogy könyebben találjunk egymásra, a kitelepülések fő időpontjait 15-18 óra közé tesszük, így aki nem tud két napon át folyamatosan rádiózni, annak is lesz némi esélye, hogy ebben a hat órában horgára akad valaki.

Mindössze annyit kell tenni, hogy ezekben az időkben jobban figyeled a 27.470-et, meg a 27.325 FM-et, de akár a 27.405 USB-t és valamennyi QSO-t lejegyzed és beküldöd logként a HARC Clusterbe. Előzetesen nevezni nem szükséges.

Mindez nem verseny, csak egy vidám évvégi DX-aktiváció, ha bármikor van egy kis idődök logoljatok, QSO-zatok egymással! Reméljük mind a 206 (ma még) tag hívójele ebben a két napban bekerül a Clusterbe!

Természetesen lehet külföldi állomásokat is logolni és egymásnak további boldog éteri tevékenységet kívánni a jövő esztendőre!