You are not allowed to view shoutbox.

Csak a legkeményebbeknek való, utolsó forduló 2020-ban

A HARC legkeményebb legényei a ködös decemberben, 19-én szombaton is útra kelnek, hogy meghódítva egy magaslatot, vagy csak egy rádiófrekvenciás zavaroktól mentes, csendes helyszínen felállítsák antennáikat, portable állomásaikat. Bár az időjárás nem ígérkezik szépnek, de cserébe nem lesz borzasztó sem, és a napsütés helyett, a szitáló csapadék nem fog senkit feldobni, DE az utóbbi napokban tapasztalható jó troposzférikus terjedések még arra is reményt adnak, hogy az utolsó fordulón szülessenek meg az idei év legszebb DX-ei.


Gondolom mostmár megjött a kedved, hogy te is kitelepülj az idei utolsó NAGY/P aktiváción. Ha mégsem, akkor arra biztatunk, hogy szombaton figyeld a 27.385-öt, hova hívnak az aktivátorok, és a QSY frekvenciákra követve őket, létesítsetek velük összeköttetést!

Ne feledjétek, a kijárási tilalom, és a korai sötétedés miatt, ez a forduló a szokásostól eltérően 13 órakor kezdődik és 17 óráig tart.

Az esemény egyik helyszínét és a forgalmazásukat (109HA897 Szabiék Tokaj-hegyi aktivációját) élőben is nézhetitek a Hotel Alfa Radio Club facebook oldalán!

Kívánunk mindenkinek jó terjedést, sikeres antenna tesztet, jó fotelalfáskodást, életreszóló DX élményeket, és kérjük írjátok be logjaitokat a HARC Clusterbe.

És jövőre is lesz NAGY/P sorozat, de 2021-ben már vasárnap lesznek a futamok!


Joomla templates by a4joomla