You are not allowed to view shoutbox.

Kezdőlap

Három remek állomással gazdagodott a HARC

Október 1 óta 25 új hívójel született. De ez önmagában csak egy szám, egy száraz statisztikai adat. A kezdő rádiósok sokszor nem tudnak azonnal belépni a 11 méteres forgalmazásba, gyenge felszerelésük, földrajzi helyzetük, anyagi korlátaik miatt sokszor sok idő eltelik még mire valakiből ízig-vérig DX-er, igazi HARC-os válik, és akadnak sajnos olyanok is, akik a kezdeti sikertelenségek miatt feladják a HARC-ot.

Ez a vasárnap azért volt különleges, mert ma három olyan állomás is született (109HA592 János - Szár, 109HA1121 László - Tápiószentmárton, 109HA2060 Bandi - Szajla), akik már rögtön indulásuk napján bebizonyították, hogy komoly felszereléssel, magasra tett antennákkal is lehet elsőre hatékony állomást építeni.
Ez mindannyiunk számára nagyon pozitív élmény volt, tényleg elindult a HARC szekere, és itt had mondjak köszönetet azoknak, akik őket segítették az indulásban. Üdvözöljétek őket szeretettel, legyenek ők is részesei annak a csodálatos csapatnak, amit Hotel Alfának hívunk már 16 éve. Nagyszerű dolog az is, hogy a brand olyan jól sikerült, hogy már hamisítani is próbálják, de szerencsére egy igazi közösség értéket teremt, nem rombol, összefogást hirdet, nem széthúzást, és közösséget épít, erősítve ennek a nagyszerű sávnak a DX életét a magyar operátorok körében, szerte az egész világon.

A térerő és a terjedés legyen most induló állomásainkkal és az egész Hotel Alfás közösséggel!!!

Joomla templates by a4joomla