You are not allowed to view shoutbox.

CQ HOTEL ALFA

Igazán meglep és nagyon örömteli, hogy mostanában újra van értelme éjszaka is rádiózni! A 27.385-ön tegnap jó páran összejöttünk, köztünk régi, új és leendő HARC tagok is, 100 km feletti összeköttetések is születtek, amely hazai viszonylatban egész jónak mondható.

Szeretnélek biztatni Titeket, hogy esténként, amikor a nemzetközi terjedés elül, próbálkozzatok a 38-as csatornán egy általános hívással: CQ HOTEL ALFA! Lehet, hogy én központi helyen élek, meg magasan lakom, de mostanában egyre több HARC taggal akadok össze itt. Lehet, hogy új hívócsatorna van kialakülóban a 27.470 kudarca után?

Ha nem találok senkit a frekvencián a 27.405-ön, meg a 27.555-ön is bekiabálgatok, hogy gyertek a közép 38-ra és valaki mindig akad. Feltétlenül érdemes közben belépni a honlapra is és nézni, hogy ki mit ír a shout boxba, no meg jelezni, hogy én is bróbálkozom innen meg onnan.

Tegnap este 109/1HA007 +60dB-es vétele volt számomra a legmeglepőbb, Norbi ugyanis hazatelepült Firenzéből és felépítette tőlem 2 kilométernyire a QTH-ját, de volt Satya Nógrád megyéből, 203-as bandi Bajnáról, Üllőről és Ócsáról leendő HARC tagok is bejelentkeztek és Norbi Csiga barátja is megjelent. Alig lehetett egy jóízűt beszélgetni, mert folyamatosan jöttek a "brékók".

Bíztatlak Titeket, hogy tartsátok életben a HARC vérkeringését és minél gyakrabban mondjátok a 27.385-ön, hogy CQ HOTEL ALFA, hogy egyre több legyen a hazai összeköttetések száma is és olyan szép DX-ek szülessenek, amelykről Ti is örömmel számoltok be a honlapon, levelezési listán, vagy a facebookon!

Joomla templates by a4joomla