You are not allowed to view shoutbox.

HARC AZ ÖSSZEOMLÁS UTÁN

Bizonyára sokan észleltétek, hogy rendszerünk az elmúlt hétvégén összeomlott. 2011 novemberébe lökődtünk vissza, ami érintette a felhasználói adatbázist, a bevitt logokat és a cikkeket is. Többen dolgozunk most azon, hogy vissza tudjuk hozni az elveszett adatokat.    

FELHASZNÁLÓI ADATBÁZIS  

Aki 2011 novembere óta változtatott valamit saját adatain, azok elvesztek, kérjük frissítsétek az adatokat.Aki azóta regisztrált, most elvesztette a tagságát, kérjük regisztráljon újra, ha nem tud, keressen meg engem (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

ONLINE LOG

Több, mint 2000 logot és az összeomlás következtében elveszett összeköttetést megmentettünk, visszatöltöttük a rendszerbe!  

Kérünk mindenkit, hogy próbálja meg magának kinyomozni, hogy hol és milyen összeköttetései veszhettek el. Én például rájöttem arra, hogy a 2011 november 12-ei verseny eredményemet 2011. november 18. után pötyögtem be a rendszerbe, és mivel most csak a 2011.11.18-tól hiányzó QSO-kat szedtük ki a google által tárolt változatokból és töltöttük vissza a rendszerbe, így ezek a logok kimaradtak. Nekem például ezért is hiányzott jó pár összeköttetésem.

Minden rosszban van valami jó, nemsokára lehetőségetek lesz arra, hogy logjaitokat lementsétek saját gépetekre és ott sokféle logprogrammal (YaLog, HAM Radio Deluxe, MIXW) szerkesszétek, bővítsétek, biztonsági mentéseket készítsetek róluk. A lényeg, hogy ezentúl akár offline, egy külföldi településen a laptopon futó programba felvitt logokat egy mozdulattal hozzá tudjátok adni a HARC ONLINE loghoz a jövőben!

CIKKEK

Aki írt a tárgyidőszakban cikket és nem találja, szívesen felrakom, vagy felrakhatja újra.

BURABU

Lehet csatlakozni a BURABU-n létesítendő versenyálomáshoz, a 109HA/BHC-hez, aki szeretne versenyezni és a BURABUN lenni is egyszerre. A versenyállomás managere 109HA105 András felajánlotta elnöki rezidenciáját. Áram van, helyiség van, antennatelepítő hely van. 109HA178 Péter felajánlotta, hogy hoz tápot, rádiót antennát. Már csak egy legalább 3 méteres árbóc, meg sok-sok HARC-os operátor kell, aki bevállal 1-2 órát a szombat reggel 8 órakor kezdődő versenyen, hogy a különleges hívójelű multioperátor állomás logját szaporítja.

VERSENY

Lassan újra lehet jelentkezni a verseny június 9-ei (most szombat) első fordulójára (és a 23-ai másodikra is). 

QSL LAPOK

Érkeznek, azoknak, akik rendeltek korábban, nekem már megjött. Aki kér még, vagy rendelne keresse 109HA857 Józsit, a nyomda még korlátozott számban tud küldneni!

ÁTJÁTSZÓ ÁLLOMÁS

Tulajdonképpen minden megvan ahhoz, hogy működjön egy átjátszónk a Mátrából. Annyi kellene, hogy valaki összefogja az egészet, begyűjtse a felajánlott cucokat, felvigye a helyszínre és üzembehelyezze. Én ebben nem tudok segíteni, tehát rajtatok áll, hogy mozdultok-e ennek érdekében, lesz-e valaki, aki nekidurálja magát és megvalósítja, vagy ültök ölbetett kézzel és nem történik semmi.Végezetül mindenkitől elnézést kérünk a hétvégi összeomlás miatt elszenvedett veszteségekért. Sok mindent megtanultunk belőle. Köszönet a sok biztatásért és segítségért és bízom abban, hogy ez a baj még jobban közösséggé kovácsol minket! 109HA182 Silvius a HARC elnöke

Joomla templates by a4joomla