QSL LAPOK

Kategória: Hírek
Megjelent: 2008. február 28. csütörtök, 15:38
Írta: Silvius
Találatok: 23706

Lassan elfogynak az első rendelésből eredő QSL lapjaink. Új tagok is biztosan szeretnének lapokat, ezért várjuk az igényeket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Készül egy új lap is, amely a HARC nemzetközi mivoltát is kihangsúlyozza, azaz főleg azok számára, akik nem a Kárpát-medencéből rádióznak. Természetesen ezt a lapot a magyar rádiósok is továbbíthatják majd a jövőben, ha szeretnének rendelni belőle.

 

Most egy hazai nyomdából készülünk rendelni, így a lapok ugyanolyan jó minőségben és gyorsan megérkeznek majd. Ráadásul olcsóbbak lesznek! A rendeléseket 109HA857 Józsi koordinálja. Már lehet jelezni számára melyik lapból pontosan mennyit szeretnétek. Minimális/maximális rendelési határ nincs a HARC részéről, a nyomda 1000 db felett foglalkozik velünk.

Felhívom az új tagok figyelmét is, hogy QSL-t cserélni nagyon jó dolog, mert akkor az összeköttetésről marad egy igazi emlék, bizonyíték és a fényképalbumhoz hasonlóan jó elővenni a lapokat és megmutatni ismerősöknek, rádiós barátoknak.

A rendelésnél mindenképpen írjátok meg Józsinak, hogy melyik lapból pontosan hányat kértek. A választékról itt tájélozódhattok. Ha valakinek van kedves és tehetséget érez magában egy színvonalas új QSL előlap/hátlap megtervezéséhez, akkor még gyorsan alkothat egyet és azt is itt bemutatjuk, lehet majd belőle rendelni.

AZ ÚJ QSL LAP

ez a tervezés eddig még nem jelent meg soha nyomtatásban, ennek olyan hátlapja lesz, ahová az ország prefixét is be kell majd írni, hogy nem a 109-es divízióból rádiózó klubtagjaink is használhassák. 109HA182 tervezte, a hátlap 109HA002 munkája.


 

1. QSL

Ezt a lapot 2005-ben készítette 109HA002 Zoli, sok DX-er gyűjteményében már ott lehet. Viszonylag kevés készült belőle Radek CoolQSL nyomdájában, de most újranyomjuk idehaza.


 

2.OSL

Ez a QSL lap szintén a 2005-ös első nyomtatásban jött ki, ugyanott ahol az előző, ennek az előlapját 109HA182 tervezte, újranyomása megfelelő számú igény esetén valószínüsíthető.


 

EGYSÉGES HÁTLAP

Íme az egységes hátlap, 109HA002 Zoli munkája, az új sorozat mindegyik lapján ez lesz majd látható, természetesen a szövegeket aktualizáljuk majd.