HARC verseny munka közben :-)

Kategória: Versenyek
Megjelent: 2009. június 08. hétfő, 21:27
Írta: 109HA058 (Flala)
Találatok: 3564

Igaz, kissé megkéstem vele, de most leltem időt, és kaptam noszogatást Silviustól, hogy elmeséljem a versenyünket, ahogy én  éltem meg. Aznap, szombaton sajnos (mert nem tudtam a rászánt időt a versenyre fordítani), és szerencsére (mert végre pénzért dolgozhattam), munka közben, pontosabbankét húzós munkás etap között kikapcsolódásképp rádióztam veletek, pontosabban néhányotokkal.

Konkrétan Budán dolgoztam egy irodaház építkezésén, a Csodák Palotája szomszédságában.

Volt az épületnek egy 7. emeleti lapostetős, korláttal lezárt része, egy nagy egyterű irodát ölelt körül. No, itt dolgoztam, és de. 11-től tartottam egy óra szünetet, direkt HARColás céljából :-).

Készültem:  vittem magammal egy zöld rádiót, ami ugyan rohadt nehéz, a hátizsákom nyomott vagy 16 kg-ot. Sajna lift nem működött még, rendesen megizzadtam, míg fölértem vele. Azért a Naszály-tetővel nem veszi föl a versenyt :-).

No, itt, a hátizsákban  az akkus rádióval a terasz közepét neveztem kialkalmi QTH-mnak. Amint elkezdtem az antennát összrakni, rögtön kíváncsi lett a környezetemben dolgozó festő brigád, mi csudát csinálok? No nem mertek kérdezni, csak a szemükben láttam a kérdőjelet.

A rádióról és a kitelepülésről itt találhattok képeket, így érteni fogjátok, miért nem kérdezősködtek. (A 3rd Hotel Alfa Contest mappában a 109HA058 - Munka közben galériát nyissátok meg!)

Ahogy elkezdtem belefülelni a fejhallgatón át az éterbe, azonnal a zsongás tűnt fel: minden frekin HOTELALFA-s hívást, vagy forgalmazást hallottam.

Röpke fél órám volt csak, ténylegesen, ez alatt sikerült  kapcsolatot teremtenem Silviusékkal Spani Lazból, R16 Tiborral a Naszály tetőről, Fityekékkel Mátraszentimréről, Attila2-vel a Széchenyi hegyről, Monori Danival Monorról, és Istvánnal Szécsény mellől.

Ennél részletesebben nem tudom leírni, mert a helyszínen írt logomat elfújta a szél. Szó szerint :-).

Ezért is történhetett meg, hogy nem tudtam logot küldeni. Bocs mindenkitől !

No, ennyit a a veresenyről. Nekem nagyon tetszett, kár, hogy épp nem értem rá. A rádióm  bírta volna még éjfélig. No majd jövőre !!!

 

73! 109HA058 Lajos, a Béka rádiós :-), Szegedről