Igaz, kissé megkéstem vele, de most leltem időt, és kaptam noszogatást Silviustól, hogy elmeséljem a versenyünket, ahogy én  éltem meg. Aznap, szombaton sajnos (mert nem tudtam a rászánt időt a versenyre fordítani), és szerencsére (mert végre pénzért dolgozhattam), munka közben, pontosabbankét húzós munkás etap között kikapcsolódásképp rádióztam veletek, pontosabban néhányotokkal.

Egy hónapos türelmi idő után véglegesítettük az eredményeket. Ennek tükrében kihirdethetjük, hogy 109HA005 - Attila, egyéni állomásként, megnyerte a versenyt. A dobogó másik két fokára a két HC1-es állomás, Silvius és Soma szlovákiai aktivációja, valamint Fityek és Zsolti mátrai csapata került.

Érkeznek a színes, képes beszámolók a versenyről. Aki még nem írt most tegye meg. Ebben a cikkben folyamatosan frissülnek majd a szövegek, érdemes gyakran megnyitogatni!

AKIK KÜLDTEK BESZÁMOLÓT:
109HA005 - 109HA185 - 330HA/HC1 -  109HA/HC5 - 109HA160- 109HA/HC4 (videók) - 109HA058

 Sziasztok 2009. május 9-én reggel 8 órakor kezdetét veszi a HARC 3. versenye! Hogy kedvet csináljunk az induláshoz a még gondolkodóknak egy közel 10 perces animációval mutatjuk be azokat az állomásokat, akik 04.23-ig már megküldték nevezésüket. Ezt a filet a Google Earth programmal lehet lejátszani. Csak akkor fog működni, ha van ilyen program már telepítve a gépedre. Mivel ingyenes és hasznos, javasoljuk töltsétek le innen. Elsőként töltsétek le és telepítsétek ezt a filet , hogy megjelenjenek a verseny QTH-k a Ti Google Earth-szötökben is. Eztkövetően töltsétek le a körutazást , kapcsoljátok be a hangszórókat és máris kezdődik az éteri barangolás.

Remek hangulatot hozott az idén Bozont rádiós barátunk által szervezett Karácsonyi verseny.
Sajnos végül csak öt állomás küldött logot. A versenyt, kimagasló teljesítménnyel, a Széchényi-hegyet aktiváló 109HA005 Attila sportárs nyerte, aki aznap 265 érvényes összeköttetéssel abszolút rekordot állított be a XXI. századi CB-s életben.

A jelentkezők névsorát tekintve újra remek esemény van készülőben. 2008. november első napján, szombaton számos HARCos kitelepül, főként magasabb pontokra, hogy ismét beszélgethessen egy jót a többiekkel. A megmérettetés másodlagos. Cikkünk írásának pillanatáig 26 versenyállomás jelentkezett a HARC II. versenyére, ebből 5 kollektív állomás, ami azt jelenti, hogy összesen 32 klubtag szánta rá magát, hogy ezt a napot egy jó kis DX-szel tölti majd.

A VERSENYEN LEHETŐSÉG SZERINT A 27470USB-t, VALAMINT A 27305FM-et RÉSZESÍTSÉTEK ELŐNYBEN, MINT QSY FREKVENCIÁKAT, HOGY KÖNNYEN EGYMÁSRA TALÁLHASSUNK!