Mindenkitől elnézést, kicsit megcsúszott az eredményhirdetés, de a következő futam előtt most mindenki megtudhatja hogyan áll a pontversenyben. 

Ez a hivatalos végeredmény.

Bár Magyarországon még az amatőr körökben sem különösen nevezhető elterjedtnek a digitális üzemmódok használata, a májusi OB futammal mégis igyekszünk tovább népszerűsíteni a PSK, SSTV, Hellschriber és egyéb alkalmazásokat. 

A végeredmény még nem hivatalos, ha valaki nem látja magát jelezze!

 Remek időjárás örvendeztette meg azokat, akik hétvégén kézi erővel vitték fel a csúcsra felszereléseiket és onnan rádióztak, amíg az akkumulátor bírta! Aggregátoros résztvevőről, még nem kaptunk jelentést!
Ezúton hívjuk fel figyelmeteket, hogy aktivációitokról ne csak képgalériáitok linkjeit, hanem rövid beszámolót is küldjetek! [ja, ez a kép direkt van fejjel lefelé! :]

Igaz már 18-an mondhatják magukról, hogy pontokat szereztek a HARC OB-n, mindösszesen csupán öt olyan klubtársunk van, aki eddig valamennyi futamról küldött logot. Közülük négyen már jelentős pontöbbletre tettek szert és elhúztak a középmezőnytől. Az élen ismét Attila2 végzett, bár most nemsikerült neki újabb pontrekordot felállítani, de így is utcahosszal vezet.