You are not allowed to view shoutbox.

Őr-hegyi kaland

IMG180Egy borús, szeles, hűvös áprilisi hétfőn úgy tűnt, lesz időm egy néhány órára kitelepülni. Munkahelyemre menet, már régóta nézegettem a süvegcukor formájú púpot, hogy egyszer megmászom rádióval, antennával. Most végre ennek is eljött az ideje!

Bővebben: Őr-hegyi kaland

Hogyan csináljunk sikeres rádiós aktivációt?

Akinek van megefelelő mobil cucca, egy kis ideje, meleg autója, vagy ruhája és persze főleg kedve jó sok állomást belogolni. A sikeres aktiválás fő záloga a jó PR, azaz nem árt ha már jó előre meghirdeted azt. Mindenki küldhet be eseményt a HARC honlapon az új esemény feltöltése gombra kattintva. Itt meg kell adni az aktiváció időtartamát (calendar fül), nevét (subject), a categories-ból kiválasztani a típusát, amely ha több napos, akkor aktiváció és kérhető hozzá különleges hívójelkérhető hozzá különleges hívójel, vagy kitelepülés. Utóbbi esetben a saját hívójeled után a /P-t haszáld.

Bővebben: Hogyan csináljunk sikeres rádiós aktivációt?

109HA/RRK

 Megszületett a HARC első különleges hívójelet használó kollektív állomása a Rákosmenti Rádiós Körnek köszönhetően. A 2009-ben verbúválódott csapatot nem csak az köti össze, hogy közel élnek egymáshoz a Rákos-patak vízgyűjtő területén, hanem számos különleges aktivációt szerveztek az elmúlt években.

Bővebben: 109HA/RRK

109HA178 Petya első aktivációja

 2011.01.22-én szombaton, a korábbi terveknek megfelelően, Laci barátommal kitelepültünk a Kő-hegyre. A Gerecsében 310 méter magasan lévő kitelepülési pontra. Az időjárás igazán kegyes volt hozzánk, így gyönyörű napsütéses időben kezdhettük meg az éter "bombázását".

Bővebben: 109HA178 Petya első aktivációja

Go To GREEN Camp

Ismét kitelepülés a Margitán !!! Máj-21-24.-ig Megrendezésre kerül a Go To Green Camp elnevezésű Military jellegű kitelepülés.

Bővebben: Go To GREEN Camp

Joomla templates by a4joomla