Gondoltam egyet, elmenekülök a nagy forróság elől a jó hideg Dániába, találkozót megbeszélve ifjú Dán királlyal. Megkérdezem tőle: Lenin vagy nem Lenin, ez itt a kérdés? Terveimben szerepelt még szintén egy másik királyi híresség meglátogatása, aki nem más, mint BlueTooth. (kék fog)

A 2016. szeptember 25-én meghírdetett kitelepülés nagy sikert aratott ! Gyönyörű napsütéses délutánunk volt és nagyon jó belföldi terjedést kaptunk.

Érdemes letörölni a port a rádiótokról, és bekapcsolni a 11 métert, mert nagyon sok élményt tartogat számunkra az év vége. Egyrészt a ködös időben remek troposzférikus DX-ek születnek országszerte 100-200km közötti távolságokat hidalunk át sokan. Ha nem tudod, hogy hol és mikor keresd a rádiós barátokat, a többi HARC tagot, akkor ajánlom figyelmetekbe a 27.385-ös frekvenciát, a közép 38 USB-t. Itt és ennek környékén sokan vadászunk sikerrel az elmúlt hetekben egymásra, elég megtekintenetek a HARC online logjait!

2015. november 7-én 10-órától kifulladásig, kitelepülős, rádiós, éterbeli összeröffenést szervezünk. Kérlek benneteket töltsétek fel az aksikat poroljátok le a rádiót, csomagoljatok szendvicset, és települjetek ki valami magaslatra, vagy legalább otthon kapcsoljátok be a rádiót. Hívócsatorna közép 38 (27.385MHz USB),  beszélgetésre a lentebb található szabad csatornákat használjátok egyel (27.375, 27.365, 27.355...stb)
Találkozunk az éterben!

KÖZKÍVÁNATRA NAGYPERPÉ ÚJRA!!!Most ismét kiviheted a telepet a kitelepre! 

Meg az antennát, rádiót, sört, bort, pálinkát, sütnivalót, családot.
Keress egy éterileg csendes helyet, ha magasan van az nem hátrány és 2015.06.20-án 17 órára építsd ki az állomásod! Azután nyomjuk együtt a PTT-t sötétedésig, vagy az akkuk lemerüléséig!

Közel két tucat HARC-edzett tagunk vállalta, hogy ezen a napon valamilyen magaslatra kitelepülve teszi izgalmassá maguk és az otthonülő cheaserek számára is a 11 métert. Fantasztikus forgalom volt a sávban!