You are not allowed to view shoutbox.

QSL Lap 2.0

Folyamatosan érkeznek a megrendelések a QSL lapokra. Ez idáig 2000 darabra van jelentkező! Természetesen Április 15. ig mindenki le tudja adni a rendelését. Így a május 1.-én kitelepült harcosok már a frissen nyomtatott lapokból küldhetik vételi nyugtájukat a partner állomásnak.

Bővebben: QSL Lap 2.0

QSL lapok (FRISSÍTVE)

HA QSL A rádiózás nélkülözhetetlen velejárója a QSL lap. Ahogyan a terjedéses napok száma nő, úgy emelkednek napról napra az összeköttetéseké is. Azonban egy szép QSO nem teljesedhet ki a QSL lap nélkül. Most lehetőségetek van rendelés leadására. Mi több! - ötleteitekkel és photoshoppos jártasságotokkal segíthettek az új lapok designjának kialakításában is.

Bővebben: QSL lapok (FRISSÍTVE)

Harmadik alkalommal találkoztak a HARCosok

Normal 0 21

 

Harmadik alkalommal került megrendezésre a Hotel Alfa Rádió Club éves találkozója. Még ha, az időjárás és a birokrácia nehezítette is a szervezést és magát a bulit, annak ellenére is fergeteges dínom-dánommal ünnepelték klubbunk tagjai a viszontlátást. Élménybeszámolók lapozás után.

Bővebben: Harmadik alkalommal találkoztak a HARCosok

Már az iWiW-en is harcolhatunk

Klubbunk már elérhető Magyarország legnagyobb közösségi portálján, az iWiW-en is. Aki rendelkezik az említett oldalon regisztrációval, bátran csatlakozzon ott is hozzánk. Csatlakozáshoz katt a logora!

 

 

Third H.A.R.C meeting

    We organize H.A.R.C meeting again this year. Between June 25 and 27. We will be active in the band naturally on the 27.555 and 27.470 frequencies. If you want a special card from 109HA000 activation please send normal contribution + SAE to the QSL office.
More informations below...

Bővebben: Third H.A.R.C meeting

Joomla templates by a4joomla