We organize H.A.R.C meeting again this year. Between June 25 and 27. We will be active in the band naturally on the 27.555 and 27.470 frequencies. If you want a special card from 109HA000 activation please send normal contribution + SAE to the QSL office.
More informations below...

Most már hagyományá vált Nóvai rádióstalálkozó megint megrendezésre kerül. A klubunkból a korábbi években szép számmal vettek részt ezen a találkozón.

 Rádióklubbunk talán a legnagyobb létszámú rádióklub ma Magyarországon. 109HA1062 Sanyi volt éppen az, aki négyszázadikként regisztrált a 2008-ban indult új honlapon. A jövőben azt szeretnénk, ha ez a 400 ember mind aktív tagja lenne klubunknak, küldenének a clusterbe bejegyzéseket, ötleteket a levelezési listán, gyakran csinálnának aktivációkat, versenyeket és élveznék az éteradta örömöket együtt a többiekkel. Ennek reményében kívánok Boldog Ünnepeket és Terjedésben Gazdag Boldog Újévet minden kedves HARC-osnak.

Logolni jó, arra való a HARC Cluster is, hogy bármikor, bárhol visszakereshesd összeköttetéseid naplóját.
A 2008-ban indult adathalmaz szépen hízik, 2009-ben a cikk megjelenéséig másfélezernél is több log került bele, ami ebben a terjedésszegény időszakban is meglepő. Az elkövetők száma azonban még csekély. Közel 60 HARCos használja csak a HARC Clustert közülük csak néhányan napi szinten. Hogy ki a legelvetemültebb? Kiderül cikkünkből.

Kedves klubtagok, rádiósbarátok!

Immár második alkalommal kerül megrendezésre a Novai CB-s, amatőr rádióstalálkozó! Klubunk több tagja fogja képviseltetni magát a rendezvényen.

Mindössze 3 napig élt a HASix rádióamatőr fórumán a mi klubunkról folyó diskurzus, amelyet az egyik adminisztrátor ezzel az indoklással zárt le rövid időn belül:

A HASix rádióamatőr fórumon nincs helye egy olyan szervezet népszerűsítésének illetve példaként való bemutatásának, melynek alapvető tevékenysége a kezdetektől fogva a hazai és az EU jogszabályok semmibevételével, nem engedélyezett keretek között folytatott rádióforgalmazási tevékenység.